Roweb lanseaza o solutie completa pentru restaurante!

Acest articol a fost publicat in categoria Diverse in .

Pentru a raspunde nevoilor particulare ale proprietarilor de restaurante si pub-uri din Romania, lansam o solutie custom ce ii ajuta pe acestia sa-si dezvolte si gestioneze mai usor afacerea. E vorba de un sistem de comenzi online ce include mai multe componente: website e-commerce, sistem de gestionare a relatiei cu clientii (CRM), aplicatii mobile si pentru printarea in timp real a comenzilor, coduri QR si tag-uri NFC. Toate acestea simplifica intregul proces de primire si procesare a comenzilor, ducand la vanzari mai mari, cu mai putine batai de cap.

restaurant solution process

Mai multe vanzari online si in local

Proprietarii de restaurante vor putea sa vanda mai mult, atat online cat si in local, sa scurteze timpii de livrare, sa creasca nivelul de satisfactie a clientilor si sa ii fidelizeze, si nu in ultimul rand, vor beneficia de un management simplificat al afacerii si de angajati mult mai putin stresati.

In ultimii ani, tot mai multe restaurante, baruri si pub-uri sunt prezente si online, printr-un website si prin pagini pe retelele de socializare. Ne propunem sa ii ajutam pe proprietarii acestui tip de business sa beneficieze la maximum de oportunitatile de promovare si de vanzare pe care le ofera internetul.

Pentru asta, le oferim in primul rand un site de ecommerce optimizat pentru dispozitivele mobile, ce se poate accesa rapid si prin scanarea unor coduri QR sau tag-uri NFC. Acestea ii ajuta pe clienti sa gaseasca imediat preparatele dorite, sa aleaga dintre recomandari, sa comanda sau sa faca o rezervare.

Servire mai rapida

Angajatii primesc comenzile prin multiple canale – printare automata la bucatarie, notificari pe telefoanele mobile, prin email, SMS sau fax – si le pot gestiona mai rapid si mai usor.

Marketing imbunatatit

Cu acordul clientilor, datele oferite de acestia pentru efectuarea comenzii sau rezervarii pot fi folosite ulterior pentru promovarea unor oferte si noutati din meniu, transformandu-i in clienti fideli si sporind vanzarile. In plus, ii ajutam pe proprietari sa identifice oportunitati de imbunatatire si dezvoltare a afacerii prin analizarea comportamentului clientilor pe website si prin chestionare de satisfactie.

Pe langa aceste componente care tin de dezvoltarea de solutii la comanda, oferim acum si servicii de marketing online, particularizate pentru restaurante, cafenele, baruri sau pub-uri.

Mai multe detalii despre aceasta solutie puteti gasi pe pagina dedicata.


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices