Full Stack .NET Developer

Bucuresti, Pitesti, Craiova sau Remote

VEZI JOB

Full stack Senior PHP Developer

Pitesti

VEZI JOB

“Ma bucur sa-mi pot aduce experienta de peste 15 ani in HR intr-o companie faina ca Roweb, cu o buna cultura organizationala, in care oamenii sunt respectati si in care exista un echilibru intre viata profesionala si viata privata. Roweb este un loc in care fiecare isi poate aduce valoarea si se poate simti confortabil sa ofere si sa primeasca feedback.
Din 2019, ma bucur ca am intrat in acest mediu dinamic al IT-ului, cu provocari in special in gasirea noilor nostri colegi.
Cautam colegi care sunt motivati, rezistenti si dornici sa isi lase amprenta asupra proiectelor si echipelor din care vor face parte. ”

jobs at Roweb

Lorena Iordache

HR Manager

1

Selectare candidati

2

Interviu HR

3

Interviu tehnic

4

Oferta

Beneficii pentru angajati

Salariu competitiv

Munca si implicarea ta sunt importante si ne dorim sa te rasplatim.

Un loc de munca in care sa fii fericit

Vei avea parte de un mediu de lucru relaxat, in care ideile tale sunt apreciate.

Traininguri si certificari

Vrem sa sprijinim cresterea ta profesionala. Iti punem la dispozitie cursuri platite, traininguri si posibilitatea de a obtine certificari.

Biblioteca digitala si cursuri de engleza

Ai acces la abonamente platite pe diferite platforme digitale de invatare precum PluralSight, Udemy etc.

Oportunitati de calatorie

Ai ocazia sa descoperi noi locuri si culturi, in timp ce participi la conferinte din industrie sau intalniri de profil.

Flexibilitate

Ai controlul organizarii task-urilor tale si al planificarii zilnice a activitatii de lucru.

Tichete de masa

Pe langa salariu, dintre beneficiile pe care ti le oferim, fac parte si tichetele de masa.

Abonament la o retea privata de sanatate

Pentru ca sustinem calitatea vietii si avem grija de bunastarea angajatilor nostri, iti oferim abonament medical la una dintre cele mai importante retele de sanatate.

Petreceri si team buildinguri

Intotdeauna gasim motive sa ne simtim bine. Distractia este din partea noastra!

Oportunitati de freelancing

Ai propriul PFA sau SRL si esti interesat/a de o colaborare? Vrem sa te cunoastem!

Laptop & Dual monitors

Pentru confort si mobilitate atunci cand lucrezi de la distanta & un mediu de lucru optim atunci cand esti on-site.

Cafea proaspata in fiecare zi

Pentru ca stim cat de importanta este energia, am dotat birourile cu un espressor care sa te ajute sa savurezi aroma cafelei proaspete.

Echipa este vocea noastra

jobs at roweb

"Am inceput sa lucrez la Roweb din 2004, ca dezvoltator de software si, treptat, am preluat mai multe responsabilitati: la inceput, lider de echipa, apoi manager de proiect , iar, in prezent, am ajuns sa coordonez mai multe proiecte si echipe. Cel mai mult apreciez aici oamenii si atitudinea proactiva. Un alt plus e dat de diversitatea proiectelor si de tehnologiile inovative cu care se lucreaza."

Stefan - Head of Ecommerce (17 ani in companie)

jobs at Roweb

"Am avut placerea de a lucra in Roweb atunci cand erau 6 oameni in companie… in 2004. Oamenii au crescut odata cu business-ul, prin transmiterea cunostintelor, prin training-uri, participarea la diverse conferinte si multe alte oportunitati de dezvoltare. Mediul este foarte placut si incurajator si am apreciat intotdeauna transparenta managementului."

Sorin - Project Manager (17 ani in companie)

jobs at Roweb

"Am fost pasionat de IT inca din liceu. Prin faptul ca m-am alaturat Roweb am avut sansa sa fac parte dintr-o echipa profesionista, tanara si dinamica. Este locul unde munca de echipa si skill-urile sunt incurajate si foarte apreciate, iar asta se reflecta in fiecare proiect pe care-l livram."

Gabriel - Senior Tech Lead (15 ani in companie)

jobs at Roweb

"Sunt incantat ca am avut sansa sa crestem impreuna. Mi-am creat o experienta vasta datorita varietatii proiectelor precum si a industriilor pentru care dezvoltam. Dincolo de asta, echipa este remarcabila- socializezi cu placere si oricand primesti ajutor."

Marius - Senior Web Developer (15 ani in companie)

jobs at Roweb

"Sunt in echipa de aproape 7 ani. Tin minte ca ceea ce m-a atras atunci a fost faptul ca proiectele se faceau pe o tehnologie relativ noua, in curs de dezvoltare. Era ceva diferit fata de ce faceau majoritatea programatorilor in 2015. Atmosfera din echipa si din firma, un mediu friendly unde lumea este deschisa la lucruri noi si unde esti ajutat sa te dezvolti atat profesional, cat si personal."

Gabriel IOS Developer (de 7+ ani in companie)

jobs at Roweb

Afla mai multe despre echipa noastra:

Citind articolele de pe blog.

Din postarile de pe paginile Social Media.

Life @ Roweb

jobs at Roweb

Team buildinguri

jobs at Roweb

Competitii

jobs at Roweb

Evenimente tech

jobs at Roweb

Zile speciale

jobs at Roweb

Petreceri

jobs at Roweb

Evenimente de cariera

Internshipuri

Anual, organizam stagii de practica si internshipuri pentru studenti. Cei mai buni candidati au ocazia sa se alature echipei noastre in calitate de angajati, fiind implicati in proiecte interesante si provocatoare.

jobs at Roweb

Alina - Junior Dev .NET / React.JS

"In Roweb, esti incurajat sa iti exprimi opiniile si sa iti dezvolti creativitatea, in timp ce inveti lucruri noi. Aici am avut ocazia sa cunosc oameni care imi impartasesc pasiunea pentru programare si am invatat mai multe limbaje noi. "

jobs at Roweb

Andrei - Junior Dev .NET

"Mi-a placut ca am avut libertatea de a duce imbunatatiri task-urilor, iar implementarea era la latitudinea mea. Cand simteam ca task-ul este gata, i-l prezentam ​​mentorului meu si primeam intotdeauna feedback constructiv."

jobs at Roweb

Alex - Junior Dev .NET

"Un beneficiu important al internshipului a fost ca am invatat tehnologii noi (Vue Js. si Bootstrap) si ca acum lucrez ca parte dintr-o echipa de proiect. Este un pas important in experienta mea de programator."

jobs at Roweb

Alin - Junior Dev PHP / React.JS

"Avand in vedere optiunile pe care le aveam pentru a desfasura practica pentru anul II la Facultatea de Automatica, Roweb a fost cea mai buna alegere pentru mine."

jobs at Roweb

Teodor - Intern PHP

"Pentru mine, atat stagiul de practica, cat si internshipul au reprezentat oportunitati de a ma integra in domeniul practic al developmentului in IT."

Evenimente de cariera & workshopuri

  • Job Shadow Day;
  • Open Doors;
  • Prezentari in cadrul facultatilor;
  • Sponsorizari de proiecte.

Exemple de evenimente de cariera la care am luat parte de-a lungul timpului:

  • Targuri de joburi;
  • "Zilele Carierei: Acces la Educatie Superioara!"(proiect extins cu sesiune saptamanale sustinute in liceele din Arges);
  • Career HUB DSED: Ziua Studentului Economist;
  • "Acces pe piata muncii in conditii de egalitate si non-discriminatori: calificari si competente" unde prezentarea "Carierea mea, incotro?" a colegei noastre Lorena Iordache, Manager HR, a primit cele mai multe aprecieri;
  • HR Meeting Europe.
jobs at Roweb jobs at Roweb jobs at Roweb

Parteneri educationali

jobs at Roweb

Facultatea de Electronica, Comunicatii si Calculatoare din Pitesti

jobs at Roweb

Facultatea de Stiinte, Departamentul de Informatica din Craiova

jobs at Roweb

Facultatea de Automatica, Calculatoare si Electronica din Craiova

jobs at Roweb

Facultatea de Stiinte, Educatie Fizica si Informatica din Pitesti

Mai mult decat un job in IT...
Fii parte dintr-o echipa pe care te poti baza!

Pentru ca noi suntem…

… o companie orientata spre oameni, a carei activitate se concentreaza pe construirea de solutii software scalabile pentru business-uri internationale. Clientii apreciaza cel mai mult Roweb pentru ca este…

Iar tu esti potrivit pentru echipa noastra pentru ca...

… esti dornic de a invata constant, pasionat de programare, gata de a face fata proiectelor si task-urilor complexe si provocatoare. Cu alte cuvinte…

jobs at Roweb

Results-oriented

jobs at Roweb

Client-focused

jobs at Roweb

Team player

jobs at Roweb

Self-improver

jobs at Roweb

Fully-committed

jobs at Roweb

Am inceput Roweb in 2004 cu o echipa mica si un vis indraznet
sa facem diferenta pe piata prin servicii de dezvoltare software de incredere.

Initial compania a inceput (in 2000) intr-o alta formula. Cu timpul, managementul s-a cristalizat. Fostii elevi (Razvan Veliscu, Gabriel Rosu si Mirel Ionescu) mi-au devenit parteneri de business si am reusit sa construim o echipa solida de management (care a ramas neschimbata de-a lungul timpului).
jobs at Roweb

Viorel Costea

Co-founder & CEO

Chiar daca developerii seniori sunt cei spre care ne uitam atunci cand vine vorba de procesele de recrutare, continuam traditia de a organiza evenimente dedicate pentru studentii / absolventii care abia acum incep o cariera in IT.
jobs at Roweb

Mirel Ionescu

Managing Partner

In cei peste 20 de ani de cand sunt in firma, am avut clienti din foarte multe industrii (imobiliare, resurse umane, turism etc.). Eu manageriez si echipa de Angular (NET + Angular.), iar expertiza acestei echipe s-a cristalizat, in timp, in special in jurul proiectelor din zona de finance.
jobs at Roweb

Razvan Veliscu

Managing Partner

Cei care isi doresc un job in programare, in general, si in Roweb, in mod special, trebuie sa stie ca sansele de angajare tin doar de atitudinea, pregatirea si abilitatea de a invata tehnologiile cu care lucram – tehnologii moderne, folosite in industrie.
jobs at Roweb

Gabriel Rosu

Managing Partner

In afara de management, lucrurile s-au schimbat mult de atunci. Am crescut, iar acum avem in plan sa trecem Roweb Development de la SRL la SA. (O astfel de organizare ne va deschide multe oportunitati). Daca ar fi sa mentionez, insa, ceva ce s-a pastrat exact la fel ca la inceput, in 2001, este atmosfera familiala.
jobs at Roweb

Florian Stanila

Managing Partner

in business
din
2004

birouri in 3
orase (Pitesti, Bucuresti, Craiova)

experti in
echipa noastra
130+

clienti din
30 tari

50% developeri seniori cu peste
10 ani experienta

din
2006cea mai veche relatie cu un client

Sedii

Pitesti - sediul central

Fratii Golesti Nr 132,
Pitesti, Arges 110174,
Romania

44°50'27.6"N

24°53'42.8"E

Deschide Google Maps

Sediu Bucuresti

Hatmanul Arbore Nr 12,
Bucharest, District 1 011602,
Romania

44°27'14.1"N

26°05'58.3"E

Deschide Google Maps

Sediu Craiova

Oltet Nr. 18,
Craiova, Dolj 200395,
Romania

44° 19' 02.7"N

23° 47' 55.4"E

Deschide Google Maps

Tehnologii

dotnet
php
nodejs
nodejs
angularjs
react-native
android-ios
android-ios

Tehnologii utilizate de echipele noastre pentru dezvoltarea proiectelor

Microsoft (.NET Core, MVC, Web Api, Web Forms) | PHP (Laravel, Lumen, Symfony) Javascript (Node.js, React, Angular, Vue.js, Knockout.js) | Ecommerce (Magento, Woocommerce) | Infrastructure (Docker, Kubernetes, Nginx) | DB (MSSQL, MySQL, Elastic Search) | Mobile (Android, iOS, Cordova, React Native, Ionic) | Cloud (Azure, AWS, Google Could)

Pregatit sa devii parte din echipa Roweb?

Aplica folosind formularul de mai jos!

Fisierul incarcat nu este in unul din formatele: doc, docx, pdf Fisierul incarcat are mai mult de 10Mb Va rugam sa incarcati un CV.
 
 

Fii parte din comunitatea Roweb!

Lasa-ne datele tale de contact, iar noi te anuntam de-ndata ce apare o oferta de job care te-ar putea interesa.