NextBite

Nextbite este o solutie pentru industria restaurantelor, care ofera o experienta noua pentru personal si clienti.

TEHNOLOGII

ReactNative, Redux, Firebase Database, Mvc, Entity, Angular

Nextbite client
CLIENTUL NOSTRU

Clientul nostru este o companie din Kuweit. Produsul software pe care l-am creat pentru el reprezinta un restaurant virtual.

Nextbite este o solutie pentru industria restaurantelor, creata intr-o interfata de administrare web. Solutia este alcatuita dintr-un sistem de aplicatii (o aplicatie pentru client si una pentru ospatar).

Produsul creat de noi inlocuieste meniurile clasice si simplifica procesul de comanda. Din aceasta aplicatie, clientul vede informatii despre meniu, preparatele din restaurant, preturile si datele de contact ale restaurantului si poate comanda online, de pe tableta.

nextbite needs
NEVOIA CLIENTULUI

Clientul a dorit sa creeze o platforma de tip restaurant online pe baza de abonament, care ofera servicii de top pentru angajatii lor si pentru clientii care doresc sa comande printr-o modalitate moderna si sigura.

Am dezvoltat exact ce isi dorea clientul adaugand experientei noastre o comunicare clara, alaturi de un set de instructiuni precise din partea lui.

SOLUTIA NOASTRA

Sistemul este alcatuit din doua aplicatii care pot fi utilizate de client, ospatar si de administratorul locatiei. Ambele aplicatii sunt dezvoltate in React Native.

In partea de backend se afla API-ul care comunica cu baza de date, totul fiind construit in .NET. Firebase este utilizat pentru comunicarea in timp real, intre aplicatii.

nextbite needs

Beneficiile utilizatorului

  • Primul pas pe care trebuie sa il faci pe platforma este sa iei permisiuni de la administratorii platformei. Al doilea pas este sa iti personalizezi magazinul online, sa preiei comenzi si sa le executi, este atat de simplu.
  • Atunci cand aplicatia este utilizata de ospatar, acesta poate vedea cum sunt aranjate mesele, poate accepta comenzi de la clienti in timp real, poate accepta sau modifica o comanda iar apoi o poate trimite catre client. Ospatarul poate raspunde de asemenea notificarilor din partea clientilor si ii poate aseza la mese pentru ca ei sa poata comanda.
  • Printre beneficiile pe care le are clientul se afla abilitatea de a vedea meniul online, poate chema un ospatar, poate adauga preparate in cos, trimite comenzi catre ospatar, evalua restaurantul, da feedback si poate plati pentru ce a comandat cu bani sau cu cardul.
  • Cand aplicatia este utilizata de administratorul locatiei, el are aceleasi drepturi ca ospatarii. Poate sa vada tabletele ospatarilor din locatia sa, si le poate deconecta, bloca sau le poate sterge din sistem. Are posibilitatea de a vedea meniul precum si disponibilitatea preparatelor.

Beneficiile clientului

  • Printre beneficiile clientului in urma colaborarii cu noi se numara: efectuarea rapida a update-urilor, comunicare buna si o atentie crescuta la detalii. Am reusit sa construim pentru client o aplicatie cu toate featurile pe care le-a dorit de la inceputul proiectului.
  • El a gasit in noi un partener grozav, gata sa il asculte si tot timpul atent la schimbarile pe care le-a solicitat.

Cateva proiecte ale noastre

Navigati prin portofoliul nostru dupa tipul solutiei, tehnologie principala sau domeniu de activitate al clientului.


Cere acum o estimare de cost gratuita

Trimite-ne un email la contact@roweb.ro sau completeaza informatiile despre proiectul tau si noi te vom contacta cu o estimare de cost in cel mult 2 zile lucratoare.