Clientul nostru

Cerno & Co este un start-up de e-commerce ce isi doreste sa intre pe piata Britanica de obiecte de imbracaminte.

Necesitatile clientului

In UK, competitia este foarte mare in acest domeniu de activitate, astfel incat cea mai accesibila modalitate pentru clientul nostru de a patrunde in piata a fost prin intermediul unui magazin online. In trecut clientul mai colaborase cu firma noastra, asadar am fost prima optiune luata in considerare pentru acest proiect. Initial nu au avut un set clar de cerinte, in schimb s-au bazat pe expertiza noastra pentru a lua cele mai bune decizii pentru fiecare aspect al solutiei lor de business.

Solutia noastra

Am oferit consultanta in alegerea celor mai bune solutii tehnice adaptate necesitatilor identificate. Impreuna am optat pentru folosirea platformei responsive Magento si am oferit o prezentare detaliata a acesteia impreuna cu pregatirea necesara in administrarea catalogului de produse.

Am ajutat la modelarea identitatii vizuale a brandului Cerno, prin implementarea unui design custom nu numai pentru website, dar si pentru logo sau alte elemente vizuale.

Am parcurs urmatorii pasi de implementare:

  • Import produse in website si crearea primei versiuni a catalogului de produse
  • Configurarea sistemului de plati online precum si a celui de transport
  • Configurarea sistemului de taxare suplimentara

La baza proiectului au stat urmatoarele solutii tehnice:

  • Magento
  • Implementarea feed-ului ShopStyle
  • Implementarea sistemului de plata PaymentSense
  • HTML / CSS

Magento Community Edition, ca tehnologie principala folosita in acest proiect, a fost cea care s-a potrivit cel mai bine cu modelul de afaceri al clientului nostru. Aceasta permite vanzarea de produse extrem de configurabile, pentru care clientii finali pot stabili multiple criterii.

Beneficiile clientului

Unul din cele mai importante beneficii de care Cerno a beneficiat de pe urma colaborarii cu compania noastra a constat in sfaturile pertinente pe care le-am putut furniza pe intreaga perioada de dezvoltare a proiectului, dar si faptul ca a putut beneficia de experienta noastra extinsa in tehnologia Magento.

Cateva proiecte ale noastre

Navigati prin portofoliul nostru dupa tipul solutiei, tehnologie principala sau domeniu de activitate al clientului.


Cere acum o estimare de cost gratuita

Trimite-ne un email la contact@roweb.ro sau completeaza informatiile despre proiectul tau si noi te vom contacta cu o estimare de cost in cel mult 2 zile lucratoare.