Medical Optics


Tehnologii:

ASP.NET / MS SQL Server

Categorii:

Aplicatii enterprise

Software dedicat pentru administrarea stocurilot clientilor si furnizorilor, pentru o companie medicala din domeniul optic ce are multiple ramuri.

Dezvoltare

Solutia Medical optics a fost dezvoltata cu cea mai noua versiune Microsoft a limbajului de scripting ASP.NET cu serverul Microsoft SQL 2000 ca si baza de date. Acest relational DBMS (RDBMS) capabil si in acelasi timp accesibil ca si pret, furnizeaza securitatea datelor stocate la un nivel inalt si un acces rapid la informatii.

ASP.NET este ultima editie Microsoft a tehnologiei ASP (Active Server Pages) pentru a construi aplicatii server-side si totodata dinamice. Ca si parte din platforma Microsoft .NET de a dezvolta servicii web si aplicatii, ASP.NET este o tehnologie server-side ce merge pe o aplicatie web functionand in legatura cu un server web.
Folosirea tehnologiei ASP.NET prezinta multiple avantaje:

  • Securitatea este sporita datorita faptului ca partea de cod ASP.NET server side nu este expusa la browser si autentificarea Windows este inchisa
  • Partea de cod ASP.NET este procesata pe server, astfel incat dependenta de browser nu este o problema
  • ASP.NET este practic un limbaj independent, asa ca in loc sa permita abilitatilor de programare sa fie utilizate, executia limbajului obisnuit permite interoperabilitatea cu dezvoltarea existenta
  • Performanta este mai buna. ASP.NET este alcatuit din executia partii de cod a limbajului general ce ruleaza pe server. Performanta este realmente imbunatatita fata de modelele de dezvoltare web anterioare ce sunt interpretate pe server.

Technology: ASP.NET / MS SQL Server