StockMonitor este o aplicatie folosita pentru automatizarea tranzactilor bursei de valori. Clientul se logheaza la bursa de valori folosind datele personale, apoi completeaza harta cu informatii.

Utilizatorul poate deasemenea sa incarce/importeze sau sa copieze datele intr-un program, folosind optiunile din meniu. Atunci cand toate casetele sunt completate, dupa activarea optiunii „trimitere automata”, programul incepe sa extraga preturile emblema din cadrul server-ului bursei de valori.

Bazat pe o formula, atunci cand profitul calculat este mai mic decat coloana de cumparaturi, o tranzactie de cumparaturi este trimisa catre simbolul principal si o tranzactie de vanzari catre simbolul secund. Atunci cand profitul este mai mare decat coloana de vanzari, in acest caz o tranzactie de vanzari este trimisa catre simbolul principal si o tranzactie de cumparaturi este trimisa catre simbolul secund.

Cateva proiecte ale noastre

Navigati prin portofoliul nostru dupa tipul solutiei, tehnologie principala sau domeniu de activitate al clientului.


Cere acum o estimare de cost gratuita

Trimite-ne un email la contact@roweb.ro sau completeaza informatiile despre proiectul tau si noi te vom contacta cu o estimare de cost in cel mult 2 zile lucratoare.