Solutia tehnica s-a bazat pe un template WordPress responsiv, pe care l-am customizat cu optiuni multi-lingvistice si galerii custom. Echipa de proiect a inclus un consultant, un designer si un developer, care au reusit sa dezvolte solutia optima pentru client in doar 3 saptamani.

Le-am oferit o echipa dedicata formata dintr-un designer si un programator, care au reusit sa livreze solutia dorita in aproximativ o saptamana.

Tehnologiile folosite au fost PHP, HTML, CSS, Bootstrap, Wordpress si jQuery.

Produsul final de care a beneficiat clientul a fost un website modern, responsiv si rapid, unde isi prezinta proiectele finalizate, serviciile si echipa, intr-o maniera care il ajuta sa castige increderea clientilor sai.

quote

Am avut o comunicare foarte buna cu Roweb, au fost transparenti si ne-au inteles foarte bine necesitatile. Am apreciat flexibilitatea si deschiderea pentru propunerile mele si mi-a placut foarte mult designul propus de ei.

Silviu Vasile

Silviu Vasile
CEO, Advanced Structural Design

Cateva proiecte ale noastre

Navigati prin portofoliul nostru dupa tipul solutiei, tehnologie principala sau domeniu de activitate al clientului.


Cere acum o estimare de cost gratuita

Trimite-ne un email la contact@roweb.ro sau completeaza informatiile despre proiectul tau si noi te vom contacta cu o estimare de cost in cel mult 2 zile lucratoare.