Clientul nostru

Una din cele mai importante agentii imobiliare din Sibiu, Smart Imobs, se diferentiaza pe piata din Romania printr-o functionalitate custom de cartografiere si geolocalizare, ce permite utilizatorilor sa identifice casa visurilor lor in cateva secunde.

Necesitatile clientului

Smart Imobs isi dorea un parteneriat cu o firma romaneasca producatoare de CRM cu experienta in imobiliare, care sa le poata indeplini cerintele complexe. Aveau nevoie de un site de prezentare cu un design custom, integrare blog si social media, precum si integrarea unui sistem CRM cu mai multe functionalitati custom care sa le simplifice gestionarea tuturor operatiunilor agentiei.

Ne-au ales pe noi pentru experienta noastra indelungata si reputatia excelenta in dezvoltarea de solutii pentru companii imobiliare si pentru ca am reusit cel mai bine sa ne adaptam cerintelor lor.

Solutie

Proiectul a durat 2 luni si a implicat o echipa formata dintr-un manager de proiect, un programator si un designer. Am realizat un website cu toate integrarile cerute, cu autentificare custom pentru proprietary, matching online, calculator de taxe notariale, functionalitati pentru adaugare la favorite si pentru alerte de pret, alerte de matching, precum si integrare cu Walk Score pentru afisarea punctelor de interes din aproprierea fiecarei proprietati.

In spatele site-ului e o aplicatie CRM pentru gestionarea proprietatilor din site, a contactelor, email-urilor si rapoartelor – este customizarea web service-ului WHISE CRM dezvoltat de Roweb. Acesta faciliteaza rapiditatea in tranzactionare si simplifica procesele pentru Smart Imobs.

Beneficiile clientului pentru ca a ales sa colaboreze cu noi:

  • Un nivel foarte mare de customizare si de adaptabilitate la cerinte noi si schimbari ulterioare in cerinte
  • Raport calitate / pret excelent
  • Integrare perfecta intre componentele solutiei

Cateva proiecte ale noastre

Navigati prin portofoliul nostru dupa tipul solutiei, tehnologie principala sau domeniu de activitate al clientului.


Cere acum o estimare de cost gratuita

Trimite-ne un email la contact@roweb.ro sau completeaza informatiile despre proiectul tau si noi te vom contacta cu o estimare de cost in cel mult 2 zile lucratoare.