TopAgent


Tehnologii:

WordPress, Flex MLS (RETS), PHP, integrare social media, design responsiv, integrare blog, cautare multi-criteriala custom

Categorii:

Corporate / Php items / Imobiliare

Clientul nostru

Una din cele mai importante agentii imobiliare din Bucuresti, Top Agent, opereaza in sistem de reprezentare exclusiva. Divizia lor Top Agent Training ofera in exclusivitate in Romania servicii de training in acest sistem de vanzare si aveau nevoie de un site de prezentare pentru ambele divizii, care sa-i ajute sa atraga mai multi clienti.

Necesitatile clientului

Top Agent isi dorea un parteneriat cu o firma romaneasca producatoare de CRM pentru imbunatatirea fluxului din agentie. Aveau un soft din SUA, insa nu era adaptat pentru piata romaneasca si nu era disponibil in romana. Voiau o solutie CRM custom pentru nevoile lor, ce sa poata fi integrate cu un site de prezentare pentru sporirea vanzarilor.

Ne-au ales pe noi pentru experienta noastra indelungata si reputatia excelenta in dezvoltarea de solutii pentru companii imobiliare si pentru ca am reusit cel ami bine sa ne adaptam cerintelor lor.

Solutie

Proiectul a durat 3 saptamani, timp in care un programator dedicate a dezvoltat un site de prezentare responsiv bazat pe WordPress, a integrat un blog si paginile de pe retelele sociale ale Top Agent, si o functie de cautare multi-criteriala custom. Le-am dezvoltat de asemenea si o functionalitate pentru tutoriale video, ce va devein vizibila in momentul in care vor decide sa uploadeze continut.

In spatele site-ului e o aplicatie CRM pentru gestionarea proprietatilor din site, a contactelor, email-urilor si rapoartelor – este customizarea web service-ului WHISE CRM dezvoltat de Roweb. Acesta faciliteaza rapiditatea in tranzactionare si simplifica procesele pentru Top Agent.

Am implementat si un serviciu Flex MLS extern, ce permite un sistem de multiple listing: proprietatile din baza lui de date devin vizibile pe website si fiecare agent poate vinde o proprietate aflata in reprezentare exclusiva a unui alt agent, in schimbul unui commision prestabilit.

Beneficiile clientului:

  • O abordare de tip “one-stop-shop”, din moment ce am putut sa le dezvoltam atat site-ul de prezentare, cat si aplicatia de business
  • Integrare perfecta intre cele 2 solutii
  • Servicii extinse de mentenanta si suport

Cateva proiecte ale noastre

Navigati prin portofoliul nostru dupa tipul solutiei, tehnologie principala sau domeniu de activitate al clientului.


Cere acum o estimare de cost gratuita

Trimite-ne un email la contact@roweb.ro sau completeaza informatiile despre proiectul tau si noi te vom contacta cu o estimare de cost in cel mult 2 zile lucratoare.