Sharepa este o solutie business de partajare a fisierelor. Utilizatorii pot trimite pana la 5GB intr-un singur upload, fara nici un cost. Pentru a face procesul cat mai rapid si mai simplu, platforma permite utilizatorilor fie sa selecteze fisierele pe care vor sa le trimita, fie sa foloseasca optiunea drag & drop.

Odata ce fisierele au fost incarcate, utilizatorul poate alege sa le trimita fie prin email, fie trimitand recipientului un link pentru download.

Tehnologiile pe care le-am folosit pentru dezvoltarea acestei solutii au fost PHP, CodeIgniter, HTML5, CSS3, jQuery, Dropzone si JSON.

Pentru a contracara limita PHP standard de 2 GB in cazul comprimarii fisierelor, am folosit functionalitatea Linux pentru zipping si am permis astfel utilizatorilor Sharepa sa arhiveze fisiere mai mare de 2 GB.

Clientul este foarte multumit de colaborarea noastra, datorita responsivitatii programatorilor nostri in implementarea noilor functionalitati si eforturilor constante de a livra exact cee ace isi doresc utilizatorii finali.

Cateva proiecte ale noastre

Navigati prin portofoliul nostru dupa tipul solutiei, tehnologie principala sau domeniu de activitate al clientului.


Cere acum o estimare de cost gratuita

Trimite-ne un email la contact@roweb.ro sau completeaza informatiile despre proiectul tau si noi te vom contacta cu o estimare de cost in cel mult 2 zile lucratoare.