E-Commerce si plati online


Tranzactiile online, o necesitate a timpurilor noastre. Roweb te ajuta in inceperea unei afaceri in eCommerce sau prin modernizarea propriului magazin online, in asa fel incat sa-ti cresti vanzarile si profitul.

E-commerce si plati online

Dezvoltam solutii complete de comert online ce iti aduc mai mult trafic si mai multe conversii. Specialistii nostri in design grafic si UX asigura cea mai buna experienta pentru clientii tai. Sau daca ai nevoie de solutii de plata integrate intr-un site ce nu este un magazin web, putem asigura si asta.

Daca ai nevoie de un magazin electronic sau de refacerea unuia existent, expertii nostri vor realiza o solutie interactiva ce iti va optimiza operatiunile, va creste vanzarile si le va oferi o experienta optima clientilor. Solutiile noastre de E-commerce si plati online beneficiaza de scalabilitate, securitate si mentenanta simplificata, ce nu interfereaza cu operatiunile tale de business. Asiguram si integrarea cu software de ERP si CRM, servicii web si numeroase API-uri.

Putem integra inclusiv API-uri de retele sociale in solutiile noastre e-commerce, pentru a face produsele tale cunoscute unui public mai larg, a comunica cu clientii prin canalele pe care acestia le prefera si a le castiga increderea prin rating-uri si recenzii pe social media.

 

Cum iti vom imbunatati afacerea online?

ECHIPE DE DEZVOLTARE DEDICATE

Echipele noastre de dezvoltare dedicate se concentreaza pe cate un proiect in exclusivitate, astfel incat putem garanta ca fiecarui proiect ii sunt alocate atentia si setul optim de competente. Selectionam echipa cea mai potrivita, in functie de cerintele tehnice, creative si de business, precum si in functie de termenul limita si de volumul de munca necesar.

 

Ne dezvoltam cea mai buna parte a solutiilor noastre e-commerce folosind Magento, datorita flexibilitatii si extensibilitatii sale considerabile.

Aflati mai multe despre serviciile noastre de dezvoltare Magento.

TEHNOLOGII

magento
dotnet
prestashop
dotnet

Exemple de proiecte


Teilor Teilor

Magento, CSS3, HTML5, Responsive Design, AJAX, Webservices, Memory caching mechanism


O Mac O Mac

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mansion Pub Mansion Pub

WordPress, PHP, HTML, CSS, Bootstrap, C#, Windows Forms, Android

Cateva proiecte ale noastre

Navigati prin portofoliul nostru dupa tipul solutiei, tehnologie principala sau domeniu de activitate al clientului.


Cere acum o estimare de cost gratuita

Trimite-ne un email la contact@roweb.ro sau completeaza informatiile despre proiectul tau si noi te vom contacta cu o estimare de cost in cel mult 2 zile lucratoare.