Media Room

View the latest articles, press releases, interviews, and national and international media statements about Roweb projects and plans.

Interviews in business publications

Interview with Viorel Costea, Co-founder & CEO Roweb Development

Please introduce your company and give a brief about your role within the company?

Roweb is a custom software development company, started in 2004 with offices in 3 major cities: Bucharest, Pitesti, Craiova.

“Sectorul IT va ramane unul stabil”

Problemele şi provocările pieţei IT, aflată "între pandemie şi război", sunt multiple. Domnul Viorel Costea, CEO Roweb, ne-a răspuns la mai multe întrebări pe chestiuni punctuale legate de legislaţia din domeniu, piaţa muncii, proiecte de viitor.

 

Compania românească de software Roweb vizează dublarea afacerilor în următorii 3 ani. Viorel Costea, CEO Roweb: “Am încheiat 2021 cu vânzări de peste 4,3 mil. euro”

Compania românească de servicii software end-to-end Roweb a înregistrat o creștere pe toate planurile în 2021 și estimează, în următorii trei ani, dublarea business-ului.

 

Roweb: Extinderea în Statele Unite și Orientul Mijlociu re­pre­zintă astăzi un obiectiv major

Cu accent pe dezvoltarea portofoliului in­ternațional, care acoperă 90% din business, compania de servicii software end-to-end Roweb are câteva planuri importante pe care vrea să le bifeze pe termen mediu.

 

Transformarea digitala reprezinta o tendinta care se reflecta in intreaga piata

Cum ati luat decizia de a pune bazele companiei Roweb? Cum arata piata IT în acea perioada?

Am fost profesor de informatica 7 ani. Am avut sansa sa lucrez cu o serie de copii foarte buni, cu care am reusit să leg o relatie stransa, dincolo de orele de curs.

Latest stories

 

 

News about Roweb

 

Grupul Roweb anunță o nouă extindere de business: servicii de software development + marketing digital (prin preluarea HOLD Marketing)

1 Octombrie 2023

Extindere de business a apărut ca urmare a numeroaselor cereri venite de la clienții din portofoliu, în special pentru servicii PPC.

Interview with Viorel Costea, Co-founder& CEO Roweb Development

31 Martie 2021

Please introduce your company and give a brief about your role within the company?

Roweb is a custom software development company, started in 2004 with offices in 4 major cities: Bucharest, Pitesti, Craiova, and Râmnicu Vâlcea.

Compania de servicii software end-to-end Roweb, cu afaceri de peste 4,3 mil. euro în 2021, are în plan deschiderea unui nou birou în Londra şi extinderea echipei

1 Martie 2022

„Ne-am revenit rapid din şocul pandemiei şi ne-am adaptat la noul context şi mod de lucru hibrid sau remote, fiind o companie care lucra full on-site.”

Roweb investeste 3.692.607 lei, din fonduri europene si proprii, in noua cladire de birouri din Pitesti!

23 Februarie 2021

Noua cladire de birouri construita de Roweb in Pitesti pentru a-si extinde sediul central este un exemplu in acest sens. Investitia, facuta de compania software – 60% fonduri europene si 40% fonduri proprii – se ridica la 3.692.607 lei.

 

Roweb, companie locală de servicii software, plănuiește deschiderea unui nou birou în Londra și extinderea echipei

1 Martie 2022

Roweb, companie românească de servicii software end-to-end, a încheiat 2021 cu vânzări de peste 4,3 milioane de euro.