Media Room

Citeste cele mai recente articole, comunicate de presa, interviuri si declaratii din media nationale si internationale despre proiectele si planurile Roweb.

Interviuri in publicatii de business

Interview with Viorel Costea, Co-founder & CEO Roweb Development

Please introduce your company and give a brief about your role within the company?

Roweb is a custom software development company, started in 2004 with offices in 4 major cities: Bucharest, Pitesti, Craiova, and Ramnicu Valcea.

“Sectorul IT va ramane unul stabil”

Problemele şi provocările pieţei IT, aflată "între pandemie şi război", sunt multiple. Domnul Viorel Costea, CEO Roweb, ne-a răspuns la mai multe întrebări pe chestiuni punctuale legate de legislaţia din domeniu, piaţa muncii, proiecte de viitor.

 

Compania românească de software Roweb vizează dublarea afacerilor în următorii 3 ani. Viorel Costea, CEO Roweb: “Am încheiat 2021 cu vânzări de peste 4,3 mil. euro”

Compania românească de servicii software end-to-end Roweb a înregistrat o creștere pe toate planurile în 2021 și estimează, în următorii trei ani, dublarea business-ului.

Ultimele stiri

 

 

Stiri despre Roweb

Compania de servicii software end-to-end Roweb, cu afaceri de peste 4,3 mil. euro în 2021, are în plan deschiderea unui nou birou în Londra şi extinderea echipei

1 Martie 2022

„Ne-am revenit rapid din şocul pandemiei şi ne-am adaptat la noul context şi mod de lucru hibrid sau remote, fiind o companie care lucra full on-site.”

Roweb investeste 3.692.607 lei, din fonduri europene si proprii, in noua cladire de birouri din Pitesti!

23 Februarie 2021

Noua cladire de birouri construita de Roweb in Pitesti pentru a-si extinde sediul central este un exemplu in acest sens. Investitia, facuta de compania software – 60% fonduri europene si 40% fonduri proprii – se ridica la 3.692.607 lei.

 

Roweb, companie locală de servicii software, plănuiește deschiderea unui nou birou în Londra și extinderea echipei

1 Martie 2022

Roweb, companie românească de servicii software end-to-end, a încheiat 2021 cu vânzări de peste 4,3 milioane de euro.

Roweb la Gitex Global 2022

Afla mai mult
x