Media Room

Citeste cele mai recente articole, comunicate de presa, interviuri si declaratii din media nationale si internationale despre proiectele si planurile Roweb.

Interviuri in publicatii de business

Interview with Viorel Costea, Co-founder & CEO Roweb Development

Please introduce your company and give a brief about your role within the company?

Roweb is a custom software development company, started in 2004 with offices in 3 major cities: Bucharest, Pitesti, Craiova.

“Sectorul IT va ramane unul stabil”

Problemele si provocarile pietei IT, aflata "intre pandemie si razboi", sunt multiple. Domnul Viorel Costea, CEO Roweb, ne-a raspuns la mai multe intrebari pe chestiuni punctuale legate de legislatia din domeniu, piata muncii, proiecte de viitor.

 

Compania romaneasca de software Roweb vizeaza dublarea afacerilor in urmatorii 3 ani. Viorel Costea, CEO Roweb: “Am incheiat 2021 cu vanzari de peste 4,3 mil. euro”

Compania romaneasca de servicii software end-to-end Roweb a inregistrat o crestere pe toate planurile in 2021 si estimeaza, in urmatorii trei ani, dublarea business-ului.

 

Roweb: Extinderea in Statele Unite si Orientul Mijlociu re­pre­zinta astazi un obiectiv major

Cu accent pe dezvoltarea portofoliului in­ternational, care acopera 90% din business, compania de servicii software end-to-end Roweb are cateva planuri importante pe care vrea sa le bifeze pe termen mediu.

 

Transformarea digitala reprezinta o tendinta care se reflecta in intreaga piata

Cum ati luat decizia de a pune bazele companiei Roweb? Cum arata piata IT in acea perioada?

Am fost profesor de informatica 7 ani. Am avut sansa sa lucrez cu o serie de copii foarte buni, cu care am reusit sa leg o relatie stransa, dincolo de orele de curs.

Ultimele stiri

 

 

Stiri despre Roweb

 

Grupul Roweb anunță o nouă extindere de business: servicii de software development + marketing digital (prin preluarea HOLD Marketing)

1 Octombrie 2022

Extindere de business a apărut ca urmare a numeroaselor cereri venite de la clienții din portofoliu, în special pentru servicii PPC.

Compania de servicii software end-to-end Roweb, cu afaceri de peste 4,3 mil. euro in 2021, are in plan deschiderea unui nou birou in Londra si extinderea echipei

1 Martie 2022

„Ne-am revenit rapid din socul pandemiei si ne-am adaptat la noul context si mod de lucru hibrid sau remote, fiind o companie care lucra full on-site.”

Roweb investeste 3.692.607 lei, din fonduri europene si proprii, in noua cladire de birouri din Pitesti!

23 Februarie 2021

Noua cladire de birouri construita de Roweb in Pitesti pentru a-si extinde sediul central este un exemplu in acest sens. Investitia, facuta de compania software – 60% fonduri europene si 40% fonduri proprii – se ridica la 3.692.607 lei.

 

Roweb, companie locala de servicii software, planuieste deschiderea unui nou birou in Londra si extinderea echipei

1 Martie 2022

Roweb, companie romaneasca de servicii software end-to-end, a incheiat 2021 cu vanzari de peste 4,3 milioane de euro.