Echipele noastre de experti se ocupa de proiecte pe parcursul intregului ciclu de viata al acestora, bazandu-se pe comunicare transparenta, masuri stricte de protectie a datelor, procese de management al calitatii si metodologii optime de management al proiectelor, pentru a asigura succesul afacerii voastre.

Solutiile noastre sunt eficiente, stabile si la un raport calitate-pret avantajos. Suntem capabili sa intelegem si sa raspundem necesitatilor companiilor de orice marime. Am ajutat afaceri cu vechime pe piata sa obtina reduceri de costuri semnificative si sa-si simplifice operatiunile. De asemenea, expertiza noastra tehnica a sprijinit numeroase start-up-uri in procesul de maturizare in afaceri de succes. Suntem o echipa suficient de ‘mica’ pentru a acorda proiectului dumneavoastra intreaga noastra atentie, si in acelasi timp suficient de ‘mare’ cat sa facem fata cu success oricarui proiect complex sau la scara larga.

Ce putem face pentru dumneavoastra?

Aplicatii Enterprise

Dezvoltam de la zero aplicatii enterprise scalabile, bazate pe componente, si va upgradam aplicatiile enterprise pe care deja le folositi, astfel incat sa poata raspunde mai bine noilor cerinte de business.

Portaluri Online

Solutia noastra de portal online, dezvoltata intern, imbina functionalitati de e-Commerce, optiuni de CMS, solutii flexibile si scalabile de CRM (sisteme de management al relatiei cu clientii) si servicii de marketing online.

Dezvoltare aplicatii online

Aplicatiile noastre web innovative va ajuta sa le oferiti clientilor un plus de valoare, sa le anticipati nevoile si sa va reduceti costurile operationale, in acelasi timp.

Dezvoltare si Design Web

Avem experienta intr-o gama larga de proiecte web 2.0 pentru companii din industrii variate, inclusiv din comert online, imobiliare, sectorul medical, resurse umane, turism, media, social media marketing, servicii financiare, transport si logistica.

Solutii e-Commerce Magento

Prin expertiza noastra in Magento si in alte optiuni de platforme pentru comert online, va ajutam sa maximizati vanzarile globale.

Dezvoltare aplicatii mobile

Investim expertiza echipelor noastre in dezvoltarea de aplicatii Android, iOS, Windows Mobile si multi – platforma, competentele tehnice si knowhow-ul, in crearea unor aplicatii mobile stabile si foarte competitive.

Solutii IoT

Gadget-uri si sisteme electronice diverse sunt din ce in ce mai des conectate la internet, intre ele si la utilizatori. Programam device-uri hardware astfel incat cat mai multi client sa beneficieze de wearables, cladiri si orase mai inteligente.

Solutii de Machine Learning

Dezvoltam aplicatii cu capacitatea de-a face predictii in timp real, astfel incat sa puteti lua decizii bazate pe datele pe care le puteti colecta de la clienti.

Integrare Cloud

Aveti nevoie de o aplicatie .NET sau PHP proiectata pentru cloud de la bun inceput? Avem experienta in planificarea, dezvoltarea, implementarea, testarea si migrarea aplicatiilor pentru a opera pe cloud.

Dezvoltare aplicatii desktop

Aplicatiile noastre desktop imbunatatesc performanta si productivitatea afacerii dumneavoastra. Datorita lor, va puteti sincroniza procesele importante si concentra operatiunile IT astfel incat sa adaugati un plus de valoare afacerii dumneavoastra.

Design Grafic si UX

Proiectam pentru dumneavoastra solutii care imbina principiile de design vizual si cele ale design-ului bazat pe interactiune, astfel incat obtinem un mod de utilizare intuitiv, un grad sporit de interactivitate si un aspect estetic placut.

Solutii BI

Avem experienta in analiza datelor si in solutii de business intelligence ce utilizeaza Serviciile de Analiza, Raportare si Integrare Microsoft SQL Server.

Cateva proiecte ale noastre

Navigati prin portofoliul nostru dupa tipul solutiei, tehnologie principala sau domeniu de activitate al clientului.


Cere acum o estimare de cost gratuita

Trimite-ne un email la contact@roweb.ro sau completeaza informatiile despre proiectul tau si noi te vom contacta cu o estimare de cost in cel mult 2 zile lucratoare.