Servicii software care iti imbunatatesc afacerea

Roweb este un furnizor de solutii complete de software, bazate pe expertiza noastra tehnologica si o buna cunoastere a unei game largi de domenii de activitate pentru care am dezvoltat proiecte.

Aplicatii Business

Dezvoltam de la zero aplicatii business scalabile, bazate pe componente, si va upgradam aplicatiile business pe care deja le folositi, astfel incat sa poata raspunde mai bine noilor cerinte de business.

Mai multe detalii

Dezvoltare aplicatii mobile

Investim expertiza echipelor noastre in dezvoltarea de aplicatii Android, iOS, Windows Mobile si multi – platforma, competentele tehnice si knowhow-ul, in crearea unor aplicatii mobile stabile si competitive.

Mai multe detalii

Echipa dedicata

Modelul de business este potrivit pentru companii mari sau mici, care intentioneaza sa reduca costurile prin intermediul dezvoltatorilor dedicati.

Mai multe detalii

E-Commerce si plati online

Tranzactiile online, o necesitate a timpurilor noastre. Roweb te ajuta in inceperea unei afaceri in eCommerce sau prin modernizarea propriului magazin online, in asa fel incat sa-ti cresti vanzarile si profitul.

Mai multe detalii

Design Grafic si UX

Proiectam pentru dumneavoastra solutii care imbina principiile de design vizual si cele ale design-ului bazat pe interactiune, astfel incat obtinem un mod de utilizare intuitiv, un grad sporit de interactivitate si un aspect estetic placut.

Mai multe detalii

Asigurarea calitatii

Roweb furnizeaza servicii de QA si testare pentru orice tip de proiect, pentru a te asigura ca produsele tale intrunesc toate cerintele utilizatorilor.

Mai multe detalii

Solutii IoT

Gadget-uri si sisteme electronice diverse sunt din ce in ce mai des conectate la internet, intre ele si la utilizatori. Programam device-uri hardware astfel incat cat mai multi client sa beneficieze de wearables, cladiri si orase mai inteligente.

Mai multe detalii

Portaluri web si dezvoltare CMS

Avem experienta intr-o gama larga de proiecte web 2.0 pentru companii din industrii variate, inclusiv din comert online, imobiliare, sectorul medical, resurse umane, turism, media, social media marketing, servicii financiare, transport si logistica.

Mai multe detalii

Integrare Cloud

Aveti nevoie de o aplicatie .NET sau PHP proiectata pentru cloud de la bun inceput? Avem experienta in planificarea, dezvoltarea, implementarea, testarea si migrarea aplicatiilor pentru a opera pe cloud.

Mai multe detalii

Solutie completa de vanzari online si marketing pentru restaurante

Ai clienti mai multumiti, vinzi mai mult si iti gestionezi restaurantul fara stres!

Mai multe detalii