Servicii mentenanta si suport software

Monitorizarea aplicatii | Mentenanta proiect | Masuri de siguranta complete | Suport

Abordarea noastra

Prima etapa in furnizarea serviciilor de mentenanta si suport este intelegerea obiectivelor de business si necesitatilor clientilor nostri. Odata ce am inteles specificitatea business-ului pentru care urmeaza sa dezvoltam, ne familiarizam cu functionalitatile si caracteristicile aplicatiei pentru a oferi cele mai potrivite recomandari privind actualizarea / mentinerea optima a acestora.

Mentenanta si suport software
ca parte din procesul de dezvoltare end-to-end

 

1

Analiza business (consultanta software)

2

Arhitectura sistemului si aplicatiei

3

Dezvoltare Software personalizata

4

Migrare/Integrare cloud & DevOps

5

Testare automata si QA

6

Mentenanta & Suport

Mentenanta si suport software

Mentenanta pentru aplicatii si proiecte

Oferim servicii de mentenanta care acopera toate etapele necesare pentru ca aplicatia ta software sa functioneze eficient si in siguranta.

Astfel, apelam la experienta dezvoltatorilor nostri pentru a oferi recomandari care optimizeaza solutia digitala actuala si minimizeaza orice intrerupere a proceselor in timpul implementarii.

Iar daca software-ul tau actual nu mai functioneaza adecvat, necesita actualizari sau prezinta intreruperi, vom identifica cauza principala a problemei si o vom rezolva.

Suport pentru aplicatii si proiecte

Echipa noastra de suport este aici pentru a te ajuta.

Expertii nostri sunt disponibili pentru a oferi solutii prompte si eficiente. Si, pentru ca apreciem onestitatea si transparenta, iti punem la dispozitie posibilitatea de a urmari procesul de solutionare a solicitarilor tale. Mai mult, ori de cate ori ai nevoie de informatii suplimentare, te poti baza pe suportul nostru.

Prioritatea noastra principala este sa ne asiguram ca solutia functioneaza corespunzator, iar partea de gazduire, intretinerea si upgrade-urile sunt realizate fara stres. Astfel, tu poti sta linistit deoarece beneficiezi de suportul echipei de care ai nevoie.

Principalii pasi ai proceselor de
mentenanta si suport software

Inainte de a lansa aplicatia - Designul si implementarea arhitecturii si infrastructurii sistemului software sunt etape cu rol important in lansarea oricarei aplicatii. Iar noi suntem aici pentru a ne asigura ca proiectul tau va functiona eficient.

Monitorizarea sistemului - Urmarim indeaproape toate alertele pentru a identifica si rezolva imediat orice problema care poate afecta proiectul sau aplicatia ta.

Intretinerea proiectului - Oferim servicii de intretinere complete, inclusiv administrarea serverelor si a serviciilor, backup-uri, actualizari si suport pentru aplicatii. Echipa noastra ofera, in plus, si analize de performanta pentru a asigura buna functionare a solutiei tale.

Masuri avansate de securitate - Echipa noastra de experti poate ajuta la stabilirea masurilor de securitate pentru toate nivelurile si serviciile, inclusiv limitarea si monitorizarea accesului utilizatorilor. De asemenea, implementam proceduri organizatorice si tehnice pentru a proteja datele personale, asigurand securitatea impotriva potentialelor atacuri.

Suport si asistenta - Echipa noastra de experti este pregatita sa faca fata oricarei provocari. Analizam situatia pe baza unor criterii de evaluare si stabilim prioritatile, apoi solutionam cererile rapid si eficient folosind metodologia Agile.

Principalele beneficii

Principalele beneficii ale serviciilor de mentenanta si suport, ca parte a procesului de dezvoltare end-to-end

Servicii mentenanta & suport software Roweb

Suport & consultanta

Oferim solutii in timp util pentru orice probleme software pe care le poti intalni si te putem ajuta sa previi aparitia situatiilor similare.

Servicii mentenanta & suport software Roweb

Actualizari si dezvoltari continue

Iti garantam ca sistemul tau software este intotdeauna actualizat si functioneaza la performanta maxima, datorita unei echipe care monitorizeaza atent necesitatile acestuia.

Fara blocaje de date

Analizam procesele pentru a descoperi eventualele blocaje care incetinesc fluxul de lucru si reduc veniturile. In functie de complexitatea lor, acestea sunt minimizate sau chiar eliminate.

Anticiparea riscurilor

Prevenirea problemelor este intotdeauna mai buna decat rezolvarea lor dupa ce apar. Astfel, oferim servicii de intretinere a aplicatiilor si dezvoltam strategii de suport pentru anticiparea incidentelor.

Servicii mentenanta & suport software Roweb

Rezolvarea problemelor cu promptitudine

Actionam prompt atunci cand apar probleme. Identificarea timpurie a problemelor te poate ajuta sa economisesti timp, bani si alte resurse implicate in procesul de dezvoltare.

Servicii mentenanta & suport software Roweb

Suport tehnic constant

Daca exista vreodata o problema care afecteaza buna functionare a aplicatiei, echipa noastra este intotdeauna pregatita sa gaseasca solutii.

Oferim intretinere si suport pentru aplicatii

Platforme web | aplicatii pentru mobil | aplicatii cloud | aplicatii desktop

Actionam prompt atunci cand apar probleme.Totodata, stim ca identificarea timpurie a acestora poate duce la importante economisiri de timp, bani si alte resurse implicate in procesul de dezvoltare.

Prin serviciile de mentenanta si suport, echipa noastra reuseste sa ofere incredere si o adaptare usoara la necesitatile si cerintele in continua schimbare ale clientilor.

Servicii mentenanta & suport software Roweb

Roweb - partener de incredere in furnizarea de solutii software end-to-end:

Servicii mentenanta & suport software Roweb

Ofera de servicii software end-to-end

Costuri optimizate, eficienta crescuta, securitate sporita

Servicii mentenanta & suport software Roweb

Acopera nevoile de transformare digitala

De la analiza business-ului, pana la procesele post-implementare

Servicii mentenanta & suport software Roweb

Ofera echipe cu experienta

Peste 50% dintre software developeri sunt seniori

Servicii mentenanta & suport software Roweb

Acopera toate rolurile necesare intr-un proiect

Software developeri cu experienta, project manageri, specialisti QA, DevOps

Servicii mentenanta & suport software Roweb

Experienta variata

Dezvoltam solutii variate, folosind stack-uri de tehnologii moderne

Servicii mentenanta & suport software Roweb

Fara bariere culturale si lingvistice

Software developeri care vorbesc fluent limba engleza (scris si vorbit)

Testimoniale clienti

Roweb a dezvoltat pentru noi aplicatii, inclusiv produse Windows web si desktop care sunt utilizate acum de catre cei mai multi dintre angajatii nostri. Faptul ca este o companie romaneasca a fost un avantaj, cu atat mai mult cu cat nivelul de limba engleza vorbita de developeri este unul foarte bun. Astfel, nu ezitam sa recomandam Roweb ori de cate ori avem ocazia.
Vezi studiul de caz

Tim Styles

Tim Styles

Chief Information Officer la nGAGE (numele initial al companiei Human Capital Investment Group)

Am fost impresionati de nivelul de profesionalism de care Roweb a dat dovada pe parcursul colaborarii noastre. Au reusit intotdeauna sa inteleaga nevoile si dorintele noastre si ne-au ajutat sa ne transformam ideile in realitate. Roweb continua sa fie partenerul nostru, mentinand comunicarea cu utilizatorii TourPaq, facand ajustari zilnice si planificand dezvoltarea direct cu acestia. Alte proiecte dezvoltate cu ei: Tourpaq Destination App si Tour operator management system.

Bjarke Hansen

Bjarke Hansen

CEO, Owner TourPaq Aps

Roweb s-a dovedit a fi un partener excelent cu care sa lucrezi, oferindu-ne o echipa extrem de receptiva. In timpul colaborarii noastre, a fost foarte usor sa comunic cu ei si au fost foarte flexibili in indeplinirea cerintelor noastre.
Vezi studiul de caz

Jean Waucquez

Jean Waucquez

Owner, WHISE nv

Ceea ce ne-a placut cel mai mult la colaborarea cu ei a fost faptul ca au oferit o echipa unita, obisnuita sa lucreze impreuna in mod eficient, in loc de programatori individuali - asa cum se intampla in cazul multor furnizori. Echipa s-a dovedit a fi capabila sa faca o tranzitie lina de la PHP la Node.JS pe masura ce Ezebee a crescut si au acumulat repede noi abilitati adaptate la cererile noastre. As recomanda cu incredere Roweb pentru mentalitatea lor inovatoare, alimentata de pasiunea pentru munca si entuziasmul de a face fata noilor provocari. Un alt proiect dezvoltat cu ei Ezebee v2.
Vezi studiul de caz

Ossian Vogel

Ossian Vogel

Co-founder, CEO

Nu exista un partener mai bun decat Roweb. Arsenalul lor vast de competente a depasit cerintele noastre. Echipa de implementare este increzatoare in capacitatile proprii, are o performanta constanta, pe care te poti baza, livrand mereu conform specificatiilor si cu mult inaintea termenelor stabilite. Programatorii au o atitudine incredibil de pozitiva, competenta, creativitate si isi trateaza meseria ca pe o arta, punand suflet in fiecare proiect.
Vezi studiul de caz

Paul Horner

Paul Horner

Director at DigiConsul GmbH

Stiu ca am mai spus-o, dar am vrut doar sa repet cat de fericiti suntem cu prestatia adusa de Alin si toata echipa de la Roweb. Proiectele cu care voi (si in special Alin) ne-ati ajutat in ultimii ani ne-au imbunatatit in mod semnificativ afacerea si asteptam cu nerabdare sa continuam sa construim solutii excelente, care adauga o valoare reala echipelor noastre si clientilor nostri.
Vezi studiul de caz

Darren Thorley

Darren Thorley

Head of I.T. Gallowglass

Pe parcursul colaborarii noastre, echipa Roweb a demonstrat mult profesionalism si abilitati tehnice foarte bune. In plus, ceea ce consider cel mai important, este faptul ca software developerii Roweb sunt intodeauna foarte implicati si vin cu solutiile care sa raspunda cel mai bine obiectivelor, dar si bugetului. Cu adevarat un partener in care poti avea incredere!
Vezi studiul de caz

Antonis NEOCLEOUS

Managing Director, Kondiment

Am cautat o companie care sa ofere servicii software de calitate si cu care sa stabilim un parteneriat prin modul de lucru. Roweb s-a dovedit a fi exact ce aveam nevoie. Interactionand zilnic cu managerii de proiect si developerii Roweb, am reusit sa dezvoltam rapid functionalitati de care utilizatorii sunt cu adevarat interesati. Un alt proiect dezvoltat cu ei Sharepa.
Vezi studiul de caz

David Wischniewski

David Wischniewski

CEO & Co-founder RenderThat - Connect to global 3D visualization talent

Am preluat colaborarea cu Roweb in 2019, cand proiectele erau deja in derulare. Am fost placut surprins sa vad ca echipa lucreaza cu entuziasm si le-a fost foarte usor sa imi prezinte si mie proiectul, sa-mi arate ce au facut si vor dezvolta in continuare. Si, desigur, sa-mi explice ce au nevoie de la mine pentru a finaliza dezvoltarea.
Vezi studiul de caz

sorin-ungureanu

Sorin-Stefan Ungureanu

General Manager, Seatbelt Consulting

Servicii mentenanta & suport software Roweb Servicii mentenanta & suport software Roweb Servicii mentenanta & suport software Roweb Servicii mentenanta & suport software Roweb Servicii mentenanta & suport software Roweb