Astazi afacerile moderne sunt in cloud

- Scalabilitate nelimitata
- Performante imbunatatite
- Costuri mai mici, economisire resurse

Dezvolta aplicatii noi sau actualizeaza-le pe cele vechi pentru a beneficia de intreaga performanta cloud.

Aveti nevoie de o noua aplicatie .NET, JAVA sau PHP ce trebuie sa fie disponibila in cloud? Avem experienta in planificare, dezvoltare, implementare, testare si migrare aplicatii catre infrastructura cloud.

Construim aplicatii mobile si solutii web pentru organizatii diferite folosind API-urile si functionalitatile unor furnizori cloud moderni precum: Amazon AWS, Azure, si Rackspace.

  • Cream arhitectura aplicatiei pentru a beneficia de cloud API
  • Dezvoltam aplicatii folosind .NET, JAVA sau PHP
  • Configuram infrastructura cloud si implementam aplicatia sau dupa caz aplicatiile
  • Monitorizare si reglare infrastructura si software pentru a putea beneficia de viteza si putere maxima la costuri suportabile.

MIGRAREA INFRASTRUCTURII EXISTENTE DE LA SERVERE FIZICE LA CLOUD

Aplicatia ta este gazduita pe un server Windows dedicat sau pe o masina Linux? Te putem ajuta in primul rand sa economisesti bani si timp, eliminand necesitatea cumpararii si administrarii unui server dedicat prin mutarea infrastructurii tale in unul din cele mai bune servere cloud existente pe piata.

icon_clouds

TE PUTEM AJUTA LA:

Analiza infrastructurii curente si in configurarea celei mai potrivite gazduiri cloud

Migrarea aplicatiei tale de la serverul curent catre noua infrastrucutura cloud

Implementare si optimizare baza de date pentru obtinerea de performante maxime la un cost minim

Economisire resurse printr-o monitorizare flexibila si scalabila a aplicatiei si a infrastructurii necesare, pentru ca in momentele de maxima activitate performanta sa ramana ridicata dar si invers in momentele de activitate redusa resursele alocate sa fie diminuate pentru a reduce costurile.

CARE SUNT TEHNOLOGIILE
CLOUD PE CARE LE FOLOSIM?

laptop_amazon

Amazon Web Services

AWS ori Amazon Servicii Web reprezinta o colectie de servicii informatice la distanta sau cu alte cuvinte o platforma de cloud computing ce vine in sprijinul firmelor prin scaderea costurilor de IT, rapiditate in mutarea infrastructurii si in scalabilitate. Acest serviciu ofera mai multe servere la un pret suportabil si vine sa potenteze o larga varietate de sarcini de lucru cum ar fi: aplicatii mobile si web, procesare date, arhivare, spatiu de stocare etc

laptop_amazon

Microsoft Azure

Cu Microsoft Azure putem construi, lansa si administra aplicatii si servicii printr-o retea densa de data centere administrate de Microsoft. Aplicatia ta cloud publica este integrata cu infrastructurile IT existente. Azure permite folosirea oricariu limbaj, cadru, instrument pentru dezvoltarea de aplicatii si ofera servere nelimitate, spatiu de stocare nelimitat, capabilitati si solutii puternice.

rackspace

Rackspace

Oferta celor de la Rackspace Cloud contine gazduire pentru aplicatii web sau platforme ca si serviciu, stocare cloud, server virtual privat, backup pentru baze de date precum si monitorizare, servicii ce sunt taxate in functie de un anumit calcul de utilitate. Suportul „ Fanatic “ al companiei ajuta clientii sa lanseze, planifice si sa ruleze cele mai solicitante aplicatii posibile.