Dezvoltare aplicatii mobile

Servicii end-to-end de dezvoltare aplicatii mobile

Oferim servicii pentru intregul ciclu de dezvoltare aplicatii mobile, de la studiu de piata, design si dezvoltarea de aplicatii mobile, la integrarea noului produs in infrastructura ta de business de la momentul realizarii lui pana la cel al lansarii, livrarea de optimizari si scalari.

Oferim aplicatii scalabile si servicii complete de dezvoltare atat pentru aplicatii iOS si Android, cat si pentru aplicatii cross-platform cu functionalitati native.

Ne asiguram ca vei fi constant informat cu privire la stadiile de dezvoltare ale proiectului printr-o abordare de tip Agile.

dezvoltare aplicatii mobile

Transformare digitala prin aplicatii mobile inseamna:

Dezvoltare aplicatii Android

Echipa noastra dezvolta aplicatii pentru pietele B2B/B2E si B2C. Aplicatiile dezvoltate de noi ajuta companiile sa-si extinda acoperirea la milioane de utilizatori Android, sa construiasca noi surse de profit si sa se diferentieze pe piata.

De la analize de piata la livrarea de aplicatii pregatite pentru descarcare din Google Play Store si utilizare, oferim servicii complete de dezvoltare aplicatii pentru Android.


Servicii oferite:

 • Dezvoltare aplicatii specifice pentru Android
 • UX/UI design pentru Android
 • Design si scalare aplicatie Android
 • Extindere de echipe pentru proiecte specifice prin alocarea de developeri cu experienta

Instrumente:

Android Studio, ADB, AVD Manager, Gradle, Git (Github, Gitlab, Bitbucket), Source Tree, Vysor, BrowserStack Mobile, Chrome DevTools, Sketch, Zeplin, Postman, Fiddler, Swagger, Trello, YouTrack, Jira

Limbaje de programare pentru Android:

dezvoltare aplicatii mobile dezvoltare aplicatii mobile

Dezvoltarea aplicatiei Android se va face in sincron cu obiectivele si asteptarile tale, respectand, totodata, dinamica cerintelor din piata.

dezvoltare aplicatii mobile

Dezvoltare aplicatii iOS

Daca vrei sa lucrezi cu o echipa profesionista ca sa transformi un concept de business intr-o aplicatie iOS functionala, sa creezi o interfata intuitiva si sa oferi o experienta optima la utilizare, sau daca ai nevoie de servicii pentru intregul ciclu de dezvoltare al aplicatiilor mobile - noi suntem partenerul potrivit pentru tine.

Avem expertiza extinsa in dezvoltarea de aplicatii iOS cu functionalitati performante, capabile sa raspunda instant asteptarilor utilizatorilor.


Servicii oferite:

 • Servicii de dezvoltare aplicatii iPhone
 • Servicii de dezvoltare aplicatii iPad
 • Aplicatii pentru Apple TV si alte device-uri smart
 • Extindere de echipe pentru proiecte specifice prin alocarea de developeri cu experienta

Instrumente:

macOS, Xcode, Simulator, CocoaPods, Git (Github, Gitlab, Bitbucket), Source Tree, Sketch, Zeplin, Postman, Fiddler, Swagger, Trello, YouTrack, Jira

Limbaje de programare pentru iOS:

dezvoltare aplicatii mobile dezvoltare aplicatii mobile
dezvoltare aplicatii mobile

Dezvoltare aplicatii web progresive (PWA)

Una din solutiile folosite de liderii din mai multe industrii este PWA. Dezvoltarea in regim de PWA permite atat aplicatiilor, dar si website-ului cu functii de e-commerce, sa ruleze mai rapid, sa aiba o experienta a utilizatorului mai buna (UX) si, in cele din urma, sa creasca numarul de conversii.

Ce este PWA?

Pe scurt, PWA este o pagina web care arata si se comporta ca o aplicatie nativa de smartphone, si-ti permite sa te bucuri de beneficiile ambelor solutii.
PWA elimina pasii pe care utilizatorul trebuie sa-i faca pentru a descarca si instala aplicatia pe dispozitiv, astfel este redus timpul de interactiune intre consumator si aplicatie.

Avantajele PWA

Progresiva - functioneaza chiar si pe cele mai simple dispozitive sau browsere de internet, astfel ca imbunatatesti experienta utilizatorului cu hardware mult mai bun.
Conectivitate autonoma - solutia functioneaza chiar si cand este in arii cu semnal slab, sau fara semnal.
Adaptabila - se adapteaza rezolutiei ecranului oricarui telefon

Aplicatii mobile Cross-Platform

Aplicatiile Android si iOS pot avea acelasi cod de baza. Daca nu te poti decide care platforma (Android sau iOS) raspunde mai bine obiectivelor tale, aplicatiile de tip cross-platform pot fi alegerea potrivita. Cu ajutorul acestor tipuri de aplicatii afacerea ta se va face remarcata si va atrage audienta potrivita, indiferent de platforma pe care aceasta o foloseste.

Servicii oferite:

 • Servicii de dezvoltare aplicatii cross-platform
 • Suport si mentenanta pentru aplicatiile cross-platform - pentru mai multe sisteme de operare
 • Optimizari ale aplicatiilor native existente utilizand structuri cross-platform
 • Extindere de echipe pentru proiecte specifice prin alocarea de developeri cu experienta

Instrumente:

Visual Studio Code, macOS, Xcode, Simulator, CocoaPods, Git, Android Studio, ADB, AVD Manager, Gradle, Source Tree, Vysor, BrowserStack Mobile, BrowserStack Mobile, Chrome DevTools, Sketch, Zeplin, Postman, Swagger, Trello, YouTrack, Jira

Tehnologii:

dezvoltare aplicatii mobile dezvoltare aplicatii mobile

Outsourcing pentru dezvoltarea de aplicatii mobile

Echipele noastre dedicate acorda atentie exclusiva fiecarui proiect pe care il preia, oferind, astfel, o implicare completa a cunostintelor si experientei. Cream arhitectura fiecarei echipe dedicate in functie de cerintele tehnice, creative, de business, volumul de munca si termenele de livrare. Roweb ofera dezvoltare de solutii software, suport tehnic si servicii de testare. In functie de nevoile tale, adaptam numarul de developeri implicati in proiect.

Servicii
complementare

dezvoltare aplicatii mobile

Servicii de mentenanta a aplicatiilor

Te ajutam sa dezvolti un plan pentru end-useri. Inainte de lansare, programam o serie de optimizari si upgrade-uri. Aplicatia ta va deveni mult mai utila pentru utilizatori iar tu vei vedea reduceri de costuri pe termen lung si scurt.

dezvoltare aplicatii mobile

Functionalitati dinamice in aplicatia mobila

Asteptarile utilizatorilor au intaietate: notificari push, notificari de proximitate (location-based), rapoarte de analiza in-app si sugestii. Le oferim motive sa reutilizeze aplicatia ta si sa foloseasca cele mai utile functionalitati.

dezvoltare aplicatii mobile

Testari aplicatii

Rulam o serie de teste si implementam optimizari direct pe serverul aplicatiei si, ulterior, le reflectam in aplicatia din telefonul utilizatorului. Facem optimizari specifice pentru a ne asigura ca aplicatia ta va genera interactiuni, re-utilizari si conversii.

Dezvolta aplicatii mobile personalizate cu una dintre echipele noastre dedicate!