Arhitectura sistemelor & aplicatiilor software

Creare arhitecturi robuste de sisteme si aplicatii pentru asigurarea unor procese de dezvoltare software complete.

Arhitectura sisteme si aplicatii Roweb

in business
din

2004

Arhitectura sisteme si aplicatii Roweb

cel mai lung
parteneriat din

2006

Arhitectura sisteme si aplicatii Roweb

experti in
echipa

130+

Arhitectura sisteme si aplicatii Roweb

peste

50%+

developeri seniori
in echipele noastre

Exemple de solutii software dezvoltate

Expertiza noastra in arhitectura software ajuta la utilizarea resurselor, creste stabilitatea sistemului si promoveaza procese de dezvoltare simplificate. Prin stabilirea unei baze solide, ajutam la accelerarea procesului de lansare in piata, reducerea costurilor si atingerea cu precizie si eficienta a obiectivelor de dezvoltare software.

 

Optimizari si functionalitati extinse pentru o solutie de HR - nGAGE

Platforma CRM (Imobiliare), din Belgia

Sistem pentru managementul operatorilor de turism dezvoltat de o agentie Daneza

Platforma de tip CRM pentru o companie de protectie a muncii din Romania

Platforma SaaS pentru automatizarea proceselor si gestionarea aplicatiilor

Aplicatie mobila pentru banking dinamic si sigur | CIM Bank

vms-logo

Optimizari si functionalitati extinse pentru o solutie de HR - nGAGE

Simplificarea proceselor de HR prin extinderea de functionalitati si optimizari pe o solutie existenta: performante mai bune pentru instrumentele VMS, interfata dinamica si intuitiva, mentenanta mai usoara si mai rapida.

TEHNOLOGII: ASP.NET / SQL Server / WebAPI / ElasticSearch

whise-logo

Platforma CRM (Imobiliare), din Belgia

Cel mai lung proiect al nostru (inceput in 2006) bazat pe modelul de echipa dedicata: proiect cu o dezvoltare continua, care ofera un mediu de lucru flexibil si modern pentru mai multe tari/piete.

TEHNOLOGII: .NET / Nancy FX / MSSQL / Elasticsearch

tourpaq-logo

Sistem pentru managementul operatorilor de turism dezvoltat de o agentie Daneza

Sistem de management pentru operatorii de turism care le permite utilizatorilor sa gestioneze tot ceea ce are legatura cu activitatea lor, dintr-un singur tablou de bord. Clientul este unul dintre cei mai mari tour-operatori din Danemarca si lucreaza cu echipele noastre din 2008.

TEHNOLOGII: ASP.NET / MS SQL Server / ASP.NET AJAX / WCF

seatbelt-logo

Platforma de tip CRM pentru o companie de protectie a muncii de top din Romania

O aplicatie CRM Web & Mobile si o platforma de e-learning dedicata, capabile sa ajute clientul sa depaseasca vechile probleme si sa-si dezvolte afacerea.

TEHNOLOGII: PHP / MySQL / Lumen / ReactJS

pearnkandola-logo

Platforma SaaS pentru automatizarea proceselor si gestionarea aplicatiilor

Solutie de tip SaaS (software as a service) bazata pe automatizari de fluxuri si functionalitati complexe, care le ofera consultantilor si clientilor Pearn Kandola acces la o suita completa de instrumente si aplicatii digitale, cu rol in evaluarea si dezvoltarea individuala si colectiva.

TEHNOLOGII: PHP / MySQL / React / LumenP

cimbanque-logo

Aplicatie mobila pentru banking dinamic si sigur | CIM Bank

O aplicatie mobila care ajuta clientul sa ofere experienta bancara la 360°, prin capabilitati extinse si servicii sigure si securizate.

TEHNOLOGII: Swift / Java / Android / ASP .NET Web API

Testimoniale clienti

Roweb a dezvoltat pentru noi aplicatii, inclusiv produse Windows web si desktop care sunt utilizate acum de catre cei mai multi dintre angajatii nostri. Faptul ca este o companie romaneasca a fost un avantaj, cu atat mai mult cu cat nivelul de limba engleza vorbita de developeri este unul foarte bun. Astfel, nu ezitam sa recomandam Roweb ori de cate ori avem ocazia.
Vezi studiul de caz

Tim Styles

Tim Styles

Chief Information Officer la nGAGE (numele initial al companiei Human Capital Investment Group)

Am fost impresionati de nivelul de profesionalism de care Roweb a dat dovada pe parcursul colaborarii noastre. Au reusit intotdeauna sa inteleaga nevoile si dorintele noastre si ne-au ajutat sa ne transformam ideile in realitate. Roweb continua sa fie partenerul nostru, mentinand comunicarea cu utilizatorii TourPaq, facand ajustari zilnice si planificand dezvoltarea direct cu acestia. Alte proiecte dezvoltate cu ei: Tourpaq Destination App si Tour operator management system.

Bjarke Hansen

Bjarke Hansen

CEO, Owner TourPaq Aps

Roweb s-a dovedit a fi un partener excelent cu care sa lucrezi, oferindu-ne o echipa extrem de receptiva. In timpul colaborarii noastre, a fost foarte usor sa comunic cu ei si au fost foarte flexibili in indeplinirea cerintelor noastre.
Vezi studiul de caz

Jean Waucquez

Jean Waucquez

Owner, WHISE nv

Ceea ce ne-a placut cel mai mult la colaborarea cu ei a fost faptul ca au oferit o echipa unita, obisnuita sa lucreze impreuna in mod eficient, in loc de programatori individuali - asa cum se intampla in cazul multor furnizori. Echipa s-a dovedit a fi capabila sa faca o tranzitie lina de la PHP la Node.JS pe masura ce Ezebee a crescut si au acumulat repede noi abilitati adaptate la cererile noastre. As recomanda cu incredere Roweb pentru mentalitatea lor inovatoare, alimentata de pasiunea pentru munca si entuziasmul de a face fata noilor provocari. Un alt proiect dezvoltat cu ei Ezebee v2.
Vezi studiul de caz

Ossian Vogel

Ossian Vogel

Co-founder, CEO

Nu exista un partener mai bun decat Roweb. Arsenalul lor vast de competente a depasit cerintele noastre. Echipa de implementare este increzatoare in capacitatile proprii, are o performanta constanta, pe care te poti baza, livrand mereu conform specificatiilor si cu mult inaintea termenelor stabilite. Programatorii au o atitudine incredibil de pozitiva, competenta, creativitate si isi trateaza meseria ca pe o arta, punand suflet in fiecare proiect.
Vezi studiul de caz

Paul Horner

Paul Horner

Director at DigiConsul GmbH

Stiu ca am mai spus-o, dar am vrut doar sa repet cat de fericiti suntem cu prestatia adusa de Alin si toata echipa de la Roweb. Proiectele cu care voi (si in special Alin) ne-ati ajutat in ultimii ani ne-au imbunatatit in mod semnificativ afacerea si asteptam cu nerabdare sa continuam sa construim solutii excelente, care adauga o valoare reala echipelor noastre si clientilor nostri.
Vezi studiul de caz

Darren Thorley

Darren Thorley

Head of I.T. Gallowglass

Pe parcursul colaborarii noastre, echipa Roweb a demonstrat mult profesionalism si abilitati tehnice foarte bune. In plus, ceea ce consider cel mai important, este faptul ca software developerii Roweb sunt intodeauna foarte implicati si vin cu solutiile care sa raspunda cel mai bine obiectivelor, dar si bugetului. Cu adevarat un partener in care poti avea incredere!
Vezi studiul de caz

Antonis NEOCLEOUS

Managing Director, Kondiment

Am cautat o companie care sa ofere servicii software de calitate si cu care sa stabilim un parteneriat prin modul de lucru. Roweb s-a dovedit a fi exact ce aveam nevoie. Interactionand zilnic cu managerii de proiect si developerii Roweb, am reusit sa dezvoltam rapid functionalitati de care utilizatorii sunt cu adevarat interesati. Un alt proiect dezvoltat cu ei Sharepa.
Vezi studiul de caz

David Wischniewski

David Wischniewski

CEO & Co-founder RenderThat - Connect to global 3D visualization talent

Am preluat colaborarea cu Roweb in 2019, cand proiectele erau deja in derulare. Am fost placut surprins sa vad ca echipa lucreaza cu entuziasm si le-a fost foarte usor sa imi prezinte si mie proiectul, sa-mi arate ce au facut si vor dezvolta in continuare.
Vezi studiul de caz

Sorin-Stefan Ungureanu

Sorin-Stefan Ungureanu

General Manager, Seatbelt Consulting

La ce ne raportam atunci cand dezvoltam arhitectura unui sistem

Arhitectura sisteme si aplicatii Roweb

Design strategic

Arhitectura sistemelor si aplicatiilor implica proiectarea strategica a sistemelor software, a structurii si a cadrului general al aplicatiilor. Acesta defineste componentele, interactiunile si relatiile necesare pentru functionarea optima.

Arhitectura sisteme si aplicatii Roweb

Scalabilitate si functionalitate

Un aspect cheie al arhitecturii sistemelor si aplicatiilor este asigurarea scalabilitatii si flexibilitatii. Aceste procese permit dezvoltari viitoare si capacitatea de a se adapta la nevoile in schimbare ale afacerii, gestionand volume de date in crestere, trafic ridicat si tehnologii in evolutie.

Arhitectura sisteme si aplicatii Roweb

Integrare si interoperabilitate

Arhitectura sistemelor si aplicatiilor se concentreaza pe integrarea perfecta si interoperabilitatea intre diferite componente software, sisteme si interfete externe. Aceasta permite asigurarea fluxului de date, comunicarii si colaborarii fara probleme intre diferite elemente ale ecosistemului software.

Arhitectura sisteme si aplicatii Roweb

Performanta si eficienta

Arhitectura corect dezvoltata imbunatateste performanta si eficienta sistemelor si aplicatiilor software. Aceasta implica optimizarea utilizarii resurselor, minimizarea blocajelor si imbunatatirea timpilor de raspuns pentru a oferi o experienta de utilizator fluida si receptiva.

Arhitectura sisteme si aplicatii Roweb

Securitate si incredere

Arhitectura sistemelor si aplicatiilor abordeaza problemele de securitate si fiabilitate prin implementarea unor masuri solide pentru a proteja datele, a preveni accesul neautorizat si a asigura integritatea sistemului. Aceasta incorporeaza caracteristici de securitate si urmeaza cele mai bune practici pentru a atenua riscurile.

Arhitectura sisteme si aplicatii Roweb

Modularitate si reutilizare

Arhitectura pune accent pe modularitate si reutilizare, promovand dezvoltarea de componente software care pot fi usor integrate in diferite proiecte. Acest lucru reduce timpul de dezvoltare, imbunatateste procesele de mentenanta si permite dezvoltarea de software eficienta.

Arhitectura sisteme si aplicatii Roweb

Evaluarea si selectia tehnologiei

Arhitectura sistemelor si aplicatiilor implica evaluarea si selectarea tehnologiilor si platformelor adecvate care se aliniaza cu cerintele proiectului. Acest lucru asigura compatibilitate si optimizarea solutiei software pentru viitor.

Arhitectura sisteme si aplicatii Roweb

Documentare si standarde

Serviciile de arhitectura implica documentarea designului, a liniilor directoare si a standardelor pentru a facilita intelegerea, intretinerea si optimizarile viitoare. Ele folosesc drept referinta pentru echipele de dezvoltare si sprijina partajarea cunostintelor.

Arhitectura sisteme si aplicatii Roweb

Optimizare continua

Arhitectura sistemelor si aplicatiilor este un proces iterativ care evolueaza in timp. Acesta determina optimizare continua prin feedback, monitorizare si analiza, permitand ajustari si imbunatatiri pentru a creste eficacitatea arhitecturii.

Acoperirea proceselor
end-to-end de dezvoltare

De la conceptualizare la implementare, arhitectura noastra de sisteme si aplicatii se integreaza perfect cu fiecare faza a procesului de dezvoltare software. Lucram indeaproape cu echipele tale, intelegand viziunea de business si transpunand-o intr-un design arhitectural care maximizeaza eficienta, scalabilitatea si performanta.

 

1

Analiza cerintelor

2

Planificarea resurselor

3

Design & prototipuri

4

Software development

5

Testare

6

Livrare si mentenanta

O parte dintre industriile pentru care lucram

Arhitectura sisteme si aplicatii Roweb

Recrutare & HR

Arhitectura sisteme si aplicatii Roweb

Turism & Ospitalitate

Arhitectura sisteme si aplicatii Roweb

E-commerce

Arhitectura sisteme si aplicatii Roweb

Financiar & Asigurari

Arhitectura sisteme si aplicatii Roweb

Imobiliare

Arhitectura sisteme si aplicatii Roweb

Transport & Logistica