Implicare si suport

A investi in educatie inseamna pentru noi a construi un viitor stabil.

Implicare | Suport | Performanta

ABORDAREA ROWEB

“Sustinem performanta” a fost motto-ul care a insotit cea mai mare parte dintre actiunile cu impact in comunitatea locala pe care compania noastra le-a derulat de-a lungul timpului. De la sustinerea unor proiecte educationale in diferite scoli si licee din Arges (Scoala “Matei Basarab”, Colegiul National “Zinca Golescu”, Colegiul National “Alexandru Odobescu” si Colegiul National „Ion C. Bratianu”), la sponsorizari de echipe de robotica, investitii in laboratoare de informatica (in licee si la Universitatea din Pitesti), evenimente de cariera dedicate elevilor si studentilor din Arges, etc, am incercat sa fim constant prezenti pe toate paliere de crestere a performantei si sustinere a valorilor locale. 

PREOCUPAREA NOASTRA

Implicare | Suport | Performanta

PE SCURT, POVESTEA ROWEB

In 2004, am inceput cu o echipa mica: un fost profesor de informatica (CEO & Co-Founder Viorel Costea) impreuna cu 3 fosti elevi (Gabriel Rosu, Mirel Ionescu, Razvan Veliscu) s-au reintalnit dupa niste ani, neschimbati in pasiunea lor pentru IT si au decis sa lucreze impreuna.

"Din pozitia de profesor, am avut ocazia sa intalnesc elevi cu un potential remarcabil. Este unul dintre beneficiile predarii: sa vezi nu doar ce este elevul din fata ta, ci mai ales cat de departe poate ajunge. Entuziasmul si potentialul lor au fost adevarate surse de inspiratie pentru mine. Pe de alta parte, remarcam in piata un interes in crestere pentru zona de servicii din IT. Astfel, punand cele doua impreuna, am realizat ca acela putea fi inceputul unei povesti de business de succes."

INITIATIVELE NOASTRE - FOR THE LOVE OF PROGRAMMING

Toate inițiativele de suport local si pentru educatie stau sub conceptul - For The Love of Programming. 

Astfel, credem ca pasiunea pentru tehnologie si programare duce la transformare digitala reala - directie pe care o sustinem si promovam constant.

Echipele noastre sunt construite pornind de la acest motto si incercam constant sa atragem in companie oameni care isi doresc mai mult decat un simplu job in programare. Oameni cu care putem impartasi pasiunea pentru transformarea companiilor si mediilor prin digitalizare.