Testimoniale

Oferim solutii software personalizate, capabile sa raspunda punctual nevoilor companiilor-client - indiferent daca vorbim de start-up-uri sau corporatii. Credem in parteneriatele pe termen lung si unul dintre atuurile noastre consta in faptul ca stim cum sa ne mentinem clientii multumiti de-a lungul anilor.

Relatarile clientilor nostri

Roweb testimonials

Paul Horner

Director at DigiConsul GmbH

"Nu exista un partener mai bun decat Roweb. Arsenalul lor vast de competente a depasit cerintele noastre. Echipa de implementare este increzatoare in capacitatile proprii, are o performanta constanta, pe care te poti baza, livrand mereu conform specificatiilor si cu mult inaintea termenelor stabilite. Programatorii au o atitudine incredibil de pozitiva, competenta, creativitate si isi trateaza meseria ca pe o arta, punand suflet in fiecare proiect."

Vezi studiul de caz
Roweb testimonials

Darren Thorley

Head of I.T. Gallowglass

"Stiu ca am mai spus-o, dar am vrut doar sa repet cat de fericiti suntem cu prestatia adusa de Alin si toata echipa de la Roweb. Proiectele cu care voi (si in special Alin) ne-ati ajutat in ultimii ani ne-au imbunatatit in mod semnificativ afacerea si asteptam cu nerabdare sa continuam sa construim solutii excelente, care adauga o valoare reala echipelor noastre si clientilor nostri."

Vezi studiul de caz
Roweb testimonials

Spencer Wright

CEO / Head of Development Gauge360

"Gauge a lucrat cu echipele Roweb inca din 2011. Au fost intotdeauna prompti in livrarea proiectelor si in atingerea obiectivelor, iar raportul cost-calitate a fost cel asteptat. Dincolo de cunostintele tehnice, echipele Roweb dispun de abilitatile necesare pentru a oferi consultanta cu privire la imbunatatirea proceselor pentru a te mentine eficient pe termen lung. Experienta pozitiva pe care am avut-o in lucrul cu Roweb ne-a determinat sa apelam la serviciile lor nu doar pentru dezvoltarea propriilor solutii, ci si pentru dezvoltarea de proiecte externe - pentru clientii nostri."

Alte proiecte dezvoltate cu ei - Insight Genie si Recruiter Genie.

Vezi studiul de caz

Antonis NEOCLEOUS

Managing Director, Kondiment

"Pe parcursul colaborarii noastre echipa Roweb a demonstrat mult profesionalism si abilitati tehnice foarte bune. In plus, ceea ce consider cel mai important, sunt intodeauna foarte implicati si vin cu solutiile care sa raspunda cel mai obiectivelor dar si bugetului. Cu adevarat un partener in care poti avea incredere."

Vezi studiul de caz
Roweb testimonials

Jean Waucquez

Proprietar, WHISE nv

"Roweb s-a dovedit a fi un partener excelent cu care sa lucrezi, oferindu-ne o echipa extrem de receptiva. In timpul colaborarii noastre, a fost foarte usor să comunic cu ei si au fost foarte flexibili in indeplinirea cerintelor noastre."

Vezi studiul de caz
Roweb testimonials

David Wischniewski

CEO & Co-founder RenderThat - Connect to global 3D visualization talent

"Am cautat o companie care sa ofere servicii software de calitate si cu care sa stabilim un parteneriat prin modul de lucru. Roweb s-a dovedit a fi exact ce aveam nevoie. Interactionand zilnic cu managerii de proiect si developerii Roweb, am reusit sa dezvoltam rapid functionalitati de care utilizatorii sunt real interesati."

Un alt proiect dezvoltat cu ei - Sharepa.

Vezi studiul de caz
Roweb testimonials

Prof. Marin Cristea

Sef catedra Informatica, Colegiul National "Ion C. Bratianu"

"Noul website realizat de Roweb pro-bono ne-a ajutat sa ne reprezentam mai bine identitatea si sa avem o vizibilitate buna in online. Comunicarea excelenta pe care am avut-o atat cu managerii companiei, cat si cu echipa de implementare, ne-a ajutat sa obtinem o solutie finala care ne-a intrecut asteptarile si de care suntem foarte mandri."

Vezi studiul de caz
Roweb testimonials

Mihai Negru

Mansion Pub Owner

"Faptul ca am apelat la Roweb ne-a ajutat sa transformam felul in care ne desfasuram afacerea. In plus fata de comenzile facute de clientii care viziteaza restaurantul nostru, acum vindem mult mai mult clientilor care acceseaza meniul de pe site si pe urma comanda fie online, fie la telefon. Acum e mai usor pentru ei sa faca rezervari si pentru noi sa procesam mai multe comenzi intr-un timp mai scurt, datorita solutiei integrate pe care au dezvoltat-o pentru noi cei de la Roweb."

Vezi studiul de caz
Roweb testimonials

Silviu Vasile

CEO, Advanced Structural Design

"Am comunicat foarte bine cu echipa Roweb pe tot parcursul proiectului. Sunt transparenti si inteleg in detaliu nevoile clientului. Am apreciat in special flexibilitatea lor si deschiderea la sugestiile pe care le-am avut, iar design-ul final a fost exact ce ne-am dorit."

Vezi studiul de caz
Roweb testimonials

Bjarke Hansen

CEO, Owner TourPaq Aps

"Am fost impresionati de nivelul de profesionalism de care Roweb a dat dovada pe parcursul colaborarii noastre. Au reusit intotdeauna sa inteleaga nevoile si dorintele noastre si ne-au ajutat sa ne transformam ideile in realitate. Roweb continua sa fie partenerul nostru, mentinand comunicarea cu utilizatori TourPaq, facand ajustari zilnice si planificand dezvoltarea direct cu acestia."

Alte proiecte dezvoltate cu ei: Tourpaq Destination App si Tour operator management system.

Vezi studiul de caz
Roweb testimonials

Tim Styles

Chief Information Officer la nGAGE (numele initial al companiei Human Capital Investment Group)

"Roweb a dezvoltat pentru noi aplicatii, inclusiv produse Windows web si desktop care sunt utilizate acum de catre cei mai multi dintre angajatii nostri. Faptul ca este o companie romaneasca a fost un avantaj, cu atat mai mult cu cat nivelul de limba engleza vorbita de developeri este unul foarte bun, astfel ca nu ezitam sa recomandam Roweb ori de cate ori avem ocazia."

Vezi studiul de caz
Roweb testimonials

Ossian Vogel

Co-founder, CEO

"Ceea ce ne-a placut cel mai mult la colaborarea cu ei a fost faptul ca au livrat o echipa unita, obisnuita sa lucreze impreuna in mod eficient, in loc de programatori individuali - asa cum se intampla in cazul multor furnizori. Echipa s-a dovedit a fi capabila sa faca o tranzitie lina de la PHP la Node.JS pe masura ce Ezebee a crescut, si au acumulat repede noi abilitati adaptate la cererile noastre. As recomanda cu incredere Roweb pentru mentalitatea lor inovatoare, alimentata de pasiunea pentru munca lor si entuziasmul de a face fata noilor provocari."

Un alt proiect dezvoltat cu ei - Ezebee v2.

Vezi studiul de caz

Marian Chirita

Online Sales Manager at O-Mac

"De la un design special creat in acord cu dorintele noastre pana la dezvoltarea unor functionalitati pe care O-Mac le-a introdus pentru prima data pe pe piata din Romania, Roweb a realizat exact ceea ce am solicitat. Functionalitatile create special pentru site-ul nostru de e-commerce au imbunatatit marketingul de produse si au ajutat la cresterea vanzarilor."

Vezi studiul de caz
Roweb testimonials

Florin Enache

General Manager Teilor

"Inca de la inceput, Roweb a demonstrat abilitatea de a ne intelege afacerea si nevoile acesteia. Managementul site-ului nu mai necesita cunostinte formale de IT. ROI-ul a fost mai bun decat ne asteptam, ceea ce ne-a ajutat sa continuam sa investim in website si in noi functionalitati. Per total, Roweb ne-a oferit cea mai buna solutie pentru nevoile si bugetul nostru."

Vezi studiul de caz
Roweb testimonials

Steve McInally

Varissa.com

"Initial am fost sceptic. Nu eram sigur de posibilitatea transmiterii viziunii si punctelor de vedere fara intalniri fata in fata. Aceasta temere a fost inlaturata in curand, intrucat prin SKYPE am avut parte de contact direct cu programatorul ori de cate ori aveam nevoie (chiar si de cateva ori pe zi, daca era necesar). Prin urmare, intr-un timp foarte scurt, mi-au castigat increderea atat in modul lor de lucru, cat si in sfaturile lor foarte pertinente. Nu am nicio ezitare in a recomanda Roweb catre alte organizatii si sunt foarte fericit ca pot oferi referinte despre ei. "

Vezi studiul de caz

Florin Francu

CEO Energomontaj Grup

"Inca de la inceput am stiu ca Roweb este o companie pe care ne putem baza pentru dezvoltarea proiectului nostriu. Au echipe cu experienta cu care am reusit sa comunicam foarte bine si au livrat proiectul intr-un timp foarte scurt. Cu siguranta vom lucra cu Roweb si pentru proiectele viitoare."

Vezi studiul de caz
Roweb testimonials

Ionut Dumitru (Piticu)

PiticuDanceStudio

"Colaborarea cu Roweb a fost una excelenta. Website-ul a iesit asa cum ne doream. Felicitari!"

Vezi studiul de caz