O-Mac


Tehnologii:

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices

Categorii:

E commerce / Php items / Retail ecommerce

O-mac este o retea nationala de magazine ce vand unelte si masinarii pentru agricultura si gradinarit

Atunci cand am fost invitati invitati sa ajutam la transformarea vechiului lor catalog online de produse intr-o noua platforma online e-Commerce moderna si eficienta, am furnizat o solutie solida si perfromanta.

Am ales framework-ul Magento pentru extensibilitate si robustete si pentru a facilita managementul fiecarui element al afacerii: stocuri, clienti, produse din calatog si management al comenzilor.

Imbinand viziunea clientului cu expertiza noastra, am reusit sa dezvoltam si sa integram un set de functionalitati avansate.

Functionalitati:

  • meniuri configurate de client
  • header nou cu fundaluri in miscare
  • un modul nou pentru piesele de schimb, ce permite o identificare usoara a componentelor folosind o schema a produsului
  • accesorii complementare
  • a fost implementat un script de import pentru un management al stocului mai usor

 

  • un management avansat al inventarelor si integrare cu ERP-ul si soft-ul de facturare al clientului
  • un nou sistem de management al promotiilor
  • o solutie completa pentru efectuarea de plati online
  • plugin-uri sociale pentru Facebook, Twitter, Google+, Pinterest

Suntem incantanti de faptul ca am avut ocazia sa contribuim la evolutina online a brand-ului Bijuteria Teilor si de faptul ca suntem partener al unei companii romanesti de succes.

quote

Colaborarea noastra cu Roweb ne-a dat posibilitatea sa fim implicati in detaliu in procesul de dezvoltare si sa ne asiguram ca website-ul nostru a corespuns pe deplin asteptarilor noastre. De la un design special creat in acord cu dorintele noastre pana la dezvoltarea unor functionalitati pe care O-Mac le-a introdus pentru prima data pe pe piata din Romania, Roweb a realizat exact ceea ce am solicitat. Mai mult Functionalitatile create special pentru site-ul nostru de e-commerce au imbunatatit marketingul de produse si au ajutat la cresterea vanzarilor: paginile produselor contin grupuri de produse recomandate, sugestii customizate pentru profiluri diferite de cumparatori si posibilitatea ca fiecare cumparator sa-si creeze propriul pachet de reduceri in acord cu nevoile proprii. De asemenea, pentru fiecare tip de produs, cumparatorul poate vedea piesele de schimb disponibile, pe baza schemei tehnice a produsului. Alte functionalitati custom au inclus un modul de estimare a costului de transport pe care l-au dezvoltat de la zero pentru noi, cateva automatizari ale fluxurilor de achizitie si gestiune a catalogului de produse si integrare cu noul nostru ERP in momentul in care l-am schimbat.


Marian Chirita
Online Sales Manager la O-Mac