Turism si industria ospitalitatii

Roweb creeaza solutii care raspund tuturor nevoilor afacerilor legate de turism si HoReCa: managementul lead-urilor, software ERP, sisteme de booking si site-uri de prezentare atractive. Iata cateva exemple.

 
 

Testimoniale clienti

Roweb a dezvoltat pentru noi aplicatii, inclusiv produse Windows web si desktop care sunt utilizate acum de catre cei mai multi dintre angajatii nostri. Faptul ca este o companie romaneasca a fost un avantaj, cu atat mai mult cu cat nivelul de limba engleza vorbita de developeri este unul foarte bun. Astfel, nu ezitam sa recomandam Roweb ori de cate ori avem ocazia.
Vezi studiul de caz

Tim Styles

Tim Styles

Chief Information Officer la nGAGE (numele initial al companiei Human Capital Investment Group)

Am fost impresionati de nivelul de profesionalism de care Roweb a dat dovada pe parcursul colaborarii noastre. Au reusit intotdeauna sa inteleaga nevoile si dorintele noastre si ne-au ajutat sa ne transformam ideile in realitate. Roweb continua sa fie partenerul nostru, mentinand comunicarea cu utilizatorii TourPaq, facand ajustari zilnice si planificand dezvoltarea direct cu acestia. Alte proiecte dezvoltate cu ei: Tourpaq Destination App si Tour operator management system.

Bjarke Hansen

Bjarke Hansen

CEO, Owner TourPaq Aps

Roweb s-a dovedit a fi un partener excelent cu care sa lucrezi, oferindu-ne o echipa extrem de receptiva. In timpul colaborarii noastre, a fost foarte usor sa comunic cu ei si au fost foarte flexibili in indeplinirea cerintelor noastre.
Vezi studiul de caz

Jean Waucquez

Jean Waucquez

Owner, WHISE nv

Ceea ce ne-a placut cel mai mult la colaborarea cu ei a fost faptul ca au oferit o echipa unita, obisnuita sa lucreze impreuna in mod eficient, in loc de programatori individuali - asa cum se intampla in cazul multor furnizori. Echipa s-a dovedit a fi capabila sa faca o tranzitie lina de la PHP la Node.JS pe masura ce Ezebee a crescut si au acumulat repede noi abilitati adaptate la cererile noastre. As recomanda cu incredere Roweb pentru mentalitatea lor inovatoare, alimentata de pasiunea pentru munca si entuziasmul de a face fata noilor provocari. Un alt proiect dezvoltat cu ei Ezebee v2.
Vezi studiul de caz

Ossian Vogel

Ossian Vogel

Co-founder, CEO

Nu exista un partener mai bun decat Roweb. Arsenalul lor vast de competente a depasit cerintele noastre. Echipa de implementare este increzatoare in capacitatile proprii, are o performanta constanta, pe care te poti baza, livrand mereu conform specificatiilor si cu mult inaintea termenelor stabilite. Programatorii au o atitudine incredibil de pozitiva, competenta, creativitate si isi trateaza meseria ca pe o arta, punand suflet in fiecare proiect.
Vezi studiul de caz

Paul Horner

Paul Horner

Director at DigiConsul GmbH

Stiu ca am mai spus-o, dar am vrut doar sa repet cat de fericiti suntem cu prestatia adusa de Alin si toata echipa de la Roweb. Proiectele cu care voi (si in special Alin) ne-ati ajutat in ultimii ani ne-au imbunatatit in mod semnificativ afacerea si asteptam cu nerabdare sa continuam sa construim solutii excelente, care adauga o valoare reala echipelor noastre si clientilor nostri.
Vezi studiul de caz

Darren Thorley

Darren Thorley

Head of I.T. Gallowglass

Pe parcursul colaborarii noastre, echipa Roweb a demonstrat mult profesionalism si abilitati tehnice foarte bune. In plus, ceea ce consider cel mai important, este faptul ca software developerii Roweb sunt intodeauna foarte implicati si vin cu solutiile care sa raspunda cel mai bine obiectivelor, dar si bugetului. Cu adevarat un partener in care poti avea incredere!
Vezi studiul de caz

Antonis NEOCLEOUS

Managing Director, Kondiment

Am cautat o companie care sa ofere servicii software de calitate si cu care sa stabilim un parteneriat prin modul de lucru. Roweb s-a dovedit a fi exact ce aveam nevoie. Interactionand zilnic cu managerii de proiect si developerii Roweb, am reusit sa dezvoltam rapid functionalitati de care utilizatorii sunt cu adevarat interesati. Un alt proiect dezvoltat cu ei Sharepa.
Vezi studiul de caz

David Wischniewski

David Wischniewski

CEO & Co-founder RenderThat - Connect to global 3D visualization talent