De ce sa alegi ReactJS?

ReactJS ne permite sa cream repede un frontend scalabil si usor de utilizat pentru aplicatiile web. Este unul dintre framework-urile open-source cele mai populare in randul programatorilor dar si al mediului de afaceri, multumita avantajelor sale in dezvoltarea aplicatiilor web:

Permite dezvoltarea de aplicatii la scara larga, in scurt timp si la un nivel superior de calitate.

Permite scrierea de cod curat, modular si reutilizabil.

Este ideal pentru proiecte ce pot fi sparte in componente separate.

Aplicatiile web construite in ReactJS sunt flexibile, se pliaza pe cerintele SEO si sunt usor de scalat si de mentinut.

Este usor sa se treaca la React Native si sa se creeze aplicatii mobile cu un aspect nativ.

SERVICIILE NOASTRE IN REACTJS

APLICATII PE O PAGINA UNICA (SPAs) in ReactJS

SPA-urile furnizeaza o experienta a utilizatorului mai flexibila, similara cu cea de pe desktop, ascunzand complexitatea web si permitand continutului sa se incarce dinamic si aproape instantaneu. Utilizatorul poate schimba taburile sau paginile fara ca pagina sa se reincarce, iar aplicatia poate chiar fi folosita offline.

Pentru a adapta SPA-urile cerintelor SEO si pentru a ne asigura ca se incarca repede si sunt indexate de motoarele de cautare, paradigma dezvoltarii s-a schimbat spre JavaScript izomorf. Codul izomorf poate fi executat atat pe partea de client cat si pe partea de server.

ReactJS este cea mai buna optiune pentru construirea de aplicatii izomorfice cu pagina unica, facilitand botilor de cautare indexarea paginilor site-ului, imbunatatind astfel experienta utilizatorului, marind viteza de incarcare si permitand utilizatorilor sa vada mai repede informatia pe pagina, imediat ce o noua sectiune din pagina este incarcata.

ReactJS permite programatorilor sa reutilizeze aproape in intregime codul clientului pentru a-l transmite pe server iar DOM-ul virtual inseamna ca framework-ul React poate optimiza operatiuni cu documente si poate sa reduca numarul conexiunilor pe browserul DOM-ului si ca rezultat, poate sa grabeasca considerabil operatiunile de frontend. Codul care functioneaza cu DOM-ul virtual in React nu depinde de browser si poate fi solutionat pe server.

Aplicatiile pe o singura pagina pe care noi le dezvoltam in ReactJS includ sisteme CRM, sisteme de project management, aplicatii de stocare a datelor si management de resurse.


laptop

Proiecte la scara larga in REACTJS

Aplicatiile la scara larga pot fi privite in special ca provocari atunci cand vine vorba despre echilibrul dintre viteza, mentenanta, scalabilitate si performanta.

DOM-ul virtul al ReactJS, transmiterea codului pe server si alte functionalitati de baza sunt implementate cu scopul de a fi performante, lucru ce ne permite dezvoltarea de aplicatii pe scara larga. Aceasta viteza ridicata de raspuns si performanta lor contribuie la optimizarea motoarelor de cautare, cat si la o mai buna experienta a utilizatorului, si mai mult, proiectele realizate in React sunt optimizate datorita unei mai bune randari a serverului.

Daca aveti nevoie de o arhitectura care sa poata fi intretinuta, care sa se scaleze bine cu performanta generala si daca doriti randare pe server, ReactJS este calea de urmat. Acest framework permite o arhitectura bazata pe componente web personalizate, care este mai usor de intretinut si de scalat.

Frontend-ul unei aplicatii complexe trebuie sa poata sa sustina un numar mare de utilizatori, programatori si terti. React a fost construit pentru aplicatii mari si complexe. Noi lucram in mod flexibil, gestionand toate cele trei categorii si ajutandu-va sa livrati un produs care se adreseaza nevoilor la scara larga.

talisman

Daca aveti nevoie cat mai curand de o solutie care sa nu consume multe resurse si sa fie cat mai usor de utilizat, echipa noastra specializata in ReactJS va poate ajuta. Incepand cu anul 2016, zece membrii din echipa noastra au folosit acest framework, iar numarul acestora creste. Contactati-ne astazi pentru a afla ce putem face pentru voi!

Aplicatii web care necesita updatarea dinamica a paginii

Serviciile noastre realizate in ReactJS reprezinta o alegere optima pentru aplicatiile web care necesita updatarea dinamica a paginii. Acestea includ instrumente de schitare grafica, aplicatii de mesagerie instantanee, panouri de vizualizare a datelor, solutii de management al stocurilor, jocuri online si multe altele.

ReactJS este ideal pentru a construi aplicatii web robuste si dinamice. La Roweb noi ne folosim de optiunile librariei de cod ale framework-ului React si de un set bogat de instrumente pentru a simplifica modul in care interfata reda utilizatorului baza de date. Acest lucru ajuta la mentinerea la zi a aplicatiei fara schimbari majore ale back-end-ului in procesul de programare. Astfel, ajungem sa salvam atat timp cat si bani pe parcursul intregului proiect, iar utilizatorii au in mod constant cea mai buna experienta pe aplicatie, folosind functionalitati noi si interesante care nu se strica la update.

In plus, este facil pentru programatorii nostri pe React sa treaca pe React Native si sa creeze aplicatii mobile cu un aspect nativ, si in acelasi timp sectiuni din aplicatia web in React poate fi reutilizata intr-o aplicatie mobila executata in React Nativ, care implica un proces de dezvoltare mult mai rapid si mai eficient din punct de vedere al costurilor.

Interfata utilizatorului in React

Dezvoltarea interfetelor reprezinta scopul pentru care a fost creat React. Este eficient si flexibil si ne permite sa construim componente incapsulate care se auto-gestioneaza, apoi sa le putem combina pentru a face interfete complexe. Din momentul in care componenta logica este scrisa in JavaScript in loc de template-uri, putem transfera cu usurinta multe date prin aplicatie si sa pastram starea inafara DOM-ului.

ReactJS este open-source si este mentinut de Facebook, Istagram si o comunitate de mii de programatori si corporatii. Potrivit serviciului de analiza JavaScript Libscore, React este in prezent folosit in website-uri precum Netflix, Imgur, Bleacher Report, Feedly, Airbnb, SeatGeek, HelloSign. Ecosistemul sau bogat - incluzand instrumente precum Flux, Redux sau Node.js in backend si in multe librarii open-source de taskuri - si suportul sau important din partea corporatiilor si a comunitatii in continua miscare arata faptul ca ReactJS este o tehnologie moderna pe care te poti baza in dezvoltarea de interfete de ultima generatie.

ReactJS Group

Experti ReactJS la dispozitia dumneavoastra.

Noi oferim consultanta gratuita bazata pe experienta noastra de mai mult de 10 ani in programare web.

Contactati-ne astazi pentru a va upgrada afacerea!

CONTACT