De ce sa alegi Umbraco?

Umbraco este un CMS (sistem de management al continutului) open source de top, dezvoltat in platforma .NET. El are urmatoarele avantaje:

  • Usurinta de utilizare
  • Afisaj in mai multe limbi
  • O comunitate activa ce ofera suport
  • O documentatie vasta
  • Dezvoltare continua a acestui CMS

Umbraco cuprinde multe plugin-uri si pachete gata de utilizare, ajuta la construirea de URL-uri favorabile SEO, este suficient de flexibil cat sa acopere o larga plaja de nevoi, de la mici site-uri de prezentare, la aplicatii complexe pentru organizatii mari de media, iar modulele lui de completare permit un grad inalt de personalizare.

SERVICIILE NOASTRE UMBRACO

Mentenanta pentru vechile site-uri create cu Umbraco

sla-mobile-image

Oferim mentenanta, suport, rezolvam bug-uri si implementam noi caracteristici pentru vechile site-urile create cu Umbraco. Iti oferim un programator care sa lucreze numai pentru tine, atat timp cat este nevoie, sau putem stabili un contract de servicii cu termene pentru cererile tale.

Analizam modul in care Umbraco a fost implementat si configurat pentru vechiul site, pentru a ne asigura ca acesta opereaza in conformitate cu cele mai bune practici in industria respectiva, privind interfata administratorului, afisarea intuitiva a campurilor, daca formatul limiteaza editarea continutului, si orice alta problema de configurare care ar putea afecta performanta sau care impiedica interactiunea cu utilizatorul.

Crearea de noi portale si sisteme de CMS bazate
pe ultimile vesiuni Umbraco

Folosim viteza Umbraco, securitatea si interfetele responsive, optimizarea pentru motoarele de cautare si usurinta de a fi utilizat de catre un administrator, in orice tip de proiect de care ai nevoie, de la site-uri de prezentare simple, la portaluri complexe, utilizand ultima versiune de Umbraco si folosindu-ne de caracteristicile sale puternice.

Lucram impreuna cu echipa ta pentru a intelege domeniul si particularitatile afacerii, astfel incat solutia pe care o dezvoltam sa fie cea mai potrivita businessului si utlizatorilor.

monitor

Functionalitate in mai multe limbi

Facilitati SEO

Securitate sporita

Performanta de top

Pagina de administrare usor de folosit

Interfete responsive

Motor de cautare in interiorul site-ului tau

API-uri usor de utilizat

 

Experti Umbraco la dispozitia ta

Contacteaza-ne astazi pentru a-ti actualiza afacerea!

Optimizarea si imbunatatirea site-urilor Umbraco

Import / export de date intre Umbraco si alte platforme

Putem exporta date din site-ul tau Umbraco, catre alte sisteme, sau putem crea un API care sa permita altor sisteme sa se integreze in CMS-ul tau.


Cu multele sale module si usurinta de personalizare, Umbraco poate fi integrat cu orice alt sistem. Cateva din sistemele care pot fi integrate cu Umbraco:


webservices

Microsoft Dynamics si multe alte CRM-uri

API de social media

Platforme enterprise

Portale de plata

Perfectionarea securitatii

Respectam cele mai stricte proceduri inca de la inceputul procesului de programare si putem audia si imbunatati si un website existent.

acunetix

Functionarea perfecta pe HTTPS si redictionarea traficului venit de pe site

Implementarea Google reCAPTCHA

Implementarea procedurilor SSLLabs

HTTP Strict Transport Security (HSTS) in header

Setarea HSTS Preloading

Adaugarea "X-Xss-Protection" si "X-Content-Type-Options" in header

Implementarea Content Security Policy (CSP)

Facilitarea Two-Factor Authentication si login cu mai multor roluri

Implementarea functionalitatii anti-falsificare pentru public pentru a preveni scripting pe site-uri (XSS)

Scanare preventiva pentru vulnerabilitatea securitatii aplicatiilor web utilizand instrumente de testare automata a securitatii aplicatiilor precum Acunetix

Verificare SEO si imbunatatiri

seo-tools

Fiecare website pe care il construim este optimizat SEO, dar noi putem de asemenea sa auditam si sa optimizam un site pre-existent. Pentru a asigura cea mai buna performanta, utilizam:

Plugin-uri SEO dedicate pentru Umbraco, precum: Google Analytics for Umbraco, 301 URL Tracker, WWW Forcer, Cogworks CogPageReview, Broken Link Checker, Robots.txt Editor, AutoTag, Canonical Meta Link Package, Google Sitemap pentru Umbraco si Auto Link

Ghidari schema.org pentru optimizarea site-ului

Metadata SEO pentru Umbraco - un editor de proprietate care afiseaza cum ar arata o pagina dupa cautarea pe Google si semnaleaza cand titlul si descrierea sunt prea lungi

Monitorizarea viabilitatii site-ului

health

Monitorizam viabilitatea site-ului si disponibilitatea 24/7 utilizand instrumente precum Pingdom si CopperEgg. Monitorizam uzajul serverului pentru a identifica si a rezolva orice blocaj sau problema de performanta.