PROIECT CMS CONSTRUIT CU UMBRACO

TEHNOLOGII    Umbraco, .NET, SQL Server, Windows Server, Bootstrap, jQuery

CATEGORII       Content management system

OUR CLIENT

Clientul nostru este Universitatea din Pitesti, infiintata in 1991, cu un personal de peste 700 de cadre si aproximativ 12.000 de studenti in fiecare an.

Departamentul de Stiinte Naturale al Facultatii de Stiinte, Educatie Fizica si Informatica publica un jurnal international, "Tendinte curente in stiintele naturii" (CTNS).

CTNS publica articole legate de: biologie, ecologie si protectia mediului, studiul solului, masuratori ale terenurilor si imbunatatiri funciare, horticultura (cultivarea fructelor, viticultura, legumicultura, floricultura), articole care promoveaza rezultatele cercetarii interdisciplinare in stiintele naturii. Jurnalul are de asemenea scopul de a facilita si de a spori comunicarea in toate sub-disciplinele stiintelor naturii.

SCOPUL PROIECTULUI

Inainte de colaborarea noastra, toate articolele erau incarcate intr-o sectiune a site-ului Universitatii, deci nu erau usor de accesat sau de promovat, nu se puteau efectua cautari in ele si nu erau optimizate pentru motoarele de cautare.

Clientul nostru avea nevoie de un site modern, adaptabil pentru mobil, optimizat pentru motoarele de cautare, care ar contribui la promovarea tendintelor curente in stiintele naturii la nivel international. De asemenea, au fost necesare 2 microsite-uri in cadrul site-ului principal, unul dedicat Conferintei stiintifice "Tendinte actuale in stiintele naturii" si celalalt dedicat Asociatiei Romane de Pteriodologie.

IDENTITATE

Am inceput cu identitatea vizuala, proiectand noul logo si un sablon pentru coperta jurnalului.

SOLUTIE

Am recomandat un sistem flexibil si performant pentru gestionarea continutului, UMBRACO, care sa ajute clientul sa isi administreze propriul site in viitor.

Principalele avantaje in alegerea aceastei platforme sunt:

  •  utilizare facila
  •  facilitati SEO
  •  securitate sporita
  •  interfete adaptabile pentru orice ecran
  •  o comunitate activa care ofera suport
  •  construit pentru viteza pe internet
  •  dezvoltare continua a CMS-ului
  •  ajuta la construirea de adrese URL simple
  •  numeroasele sale module de extensie permit un grad ridicat de personalizare
  •  permite un motor de cautare pentru site-ul clientului nostru

Daca aveti nevoie un CMS .NET, Umbraco este o alegere excelenta! Site-urile lucrate cu Umbraco sunt optimizate SEO, rapide, cu interfete adaptabile pe orice ecran, sigure si usor de actualizat si editat. Hai sa vorbim despre cum va pot ajuta expertii nostri Umbraco!

Servicii Umbraco

Principalele functionalitati ale site-ului

 O pagina de pornire moderna, responsiva, care evidentiaza identitatea jurnalului si cel mai recent numar al jurnalului

 Posibilitatea de a actualiza toate numerele precedente ale jurnalului si de a permite utilizatorilor site-ului sa le acceseze si sa le descarce fara probleme, datorita clasificarii lor cronologice si categoriei de subiect

 Un puternic motor de cautare incorporat, care permite utilizatorilor sa caute in toate numerele publicate anterior si in intregul site pentru cuvinte cheie legate de o anumita tema.

 Autorii isi pot trimite acum cu usurinta articolele si mijloacele media asociate, printr-un formular online dedicat

BENEFICIILE CLIENTULUI

 Consultanta dedicata si o solutie completa, integrata, care acopera toate necesitatile, de la aspecte tehnice, la identitate vizuala

 Hosting de inalta performanta, cu un proces zilnic de backup si stabilirea unui plan de recuperare

 Performanta imbunatatita in conformitate cu cele mai bune practici Google Page Speed

 Monitorizare automata a activitatii serverului, 24/7, folosind instrumentul de monitorizare Pingdom

 Li s-a uploadat tot continutul existent

 SEO: optimizare on-site

quote

Contractarea echipei Roweb pentru crearea unui site academic pentru revista "Tendinte curente in stiintele naturii", publicata de Universitatea Pitesti, a fost o decizie foarte buna. Cooperarea si comunicarea continua cu echipa Roweb a contribuit la imbunatatirea continutului site-ului si a functionalitatilor sale. Cu certitudine ii recomandam pentru crearea de site-uri academice si stiintifice!

client image

Prof. Dr. Asociat Monica POPESCU
Editor-Sef, Jurnalul "Current Trends in Natural Sciences"
Universitatea din Pitesti, Romania