goodfirms-banner clutch-banner clutch-global-banner the-manifest-banner the-iso-banner

De ce ne-ai alege pe noi

Modele de colaborare flexibile

Acces la developeri talentati si care vorbesc fluent mai multe limbi

Partener in transformarea digitala

Experienta in dezvoltarea de solutii custom pentru clienti din peste 30 de tari

Cine suntem

Din 2004, ajutam companii din intreaga lume sa isi accelereze transformarea digitala, oferindu-le servicii de dezvoltare software personalizate.

Bazandu-ne pe echipele noastre cu experienta extinsa (peste 50% developeri seniori) si expertiza in diverse verticale si piete (Recrutare & HR, Turism & industria ospitalitatii, E-commerce, Finante & Asigurari, Imobiliare, Transport & Logistica), dezvoltam solutii software scalabile si personalizate folosind tehnologii moderne. ​​

AFLA MAI MULTE DESPRE NOI

activam pe piata din

2004

sedii in

3

orase

experti in echipa noastra

130+

clienti in

30

de tari

50%+

developeri seniori
in echipele noastre

cea mai lunga relatie
cu un client

2006

80%

rata de retentie a clientilor

60+

man-years de munca la cel mai lung proiect

Expertiza Tehnologica

.NET

Echipa noastra include Profesionisti Certificati Microsoft si Specialisti Certificati in Tehnologiile Microsoft si beneficiaza de training continuu, astfel incat sa ofere solutii care ajuta la dezvoltarea business-urilor. Referintele de la clientii nostri dovedesc asta.

PHP

Oferim servicii de dezvoltare PHP custom a unor solutii de e-commerce, management de continut, SaaS, portaluri B2B sau B2C si comunitati online, retele sociale sau aplicatii specifice unor industrii diverse. Expertiza noastra include si integrare, customizare si dezvoltare PHP open source, folosind Magento, WordPress, Joomla (inclusiv extensii e-commerce ca VirtueMart si JoomShopping), PrestaShop, OpenX, Drupal, CakePHP si CodeIgniter.

NODE.JS ANGULAR.JS

Avem o echipa dedicata de Node.JS, care livreaza aplicatii single-page, in timp real, cu un volum mare de date, inclusiv retele sociale, software de chat si tool-uri pentru monitorizare in timp real. Expertii nostri in Angular.JS acopera o gama larga de proiecte, inclusiv aplicatii web single-page, solutii ERP, platforme imobiliare si proiecte de tip intranet.

DEZVOLTARE APLICATII MOBILE

Dezvoltam o gama larga de aplicatii mobile pentru clienti din diverse domenii, inclusiv imobiliare, turism, servicii financiare, social media si altele. Dezvoltam aplicatii pentru platforme mobile precum: iOS, Android, Windows Phone si construim site-uri optimizate pentru mobile.

O PARTE DINTRE CLIENTII NOSTRI

Clientii nostri includ companii mari si start-up-uri din intreaga lume

Ce spun clientii despre noi

CE SPUN CLIENTII
DESPRE NOI

Articole blog

VREI SA VEZI MAI MULT?

10 ani in Roweb | Alin Burcea (interviu aniversar) “IT-ul este un domeniu in care ai m...

Postat in For the love of programming in April 09,2024

In ce context ai ajuns sa lucrezi la Roweb si ce amintiri ai legate de primul an in companie? Lucrez pentru Roweb din martie 2014. Am ajuns in echipa la recomandarea unui c...

Mai mult →

Roweb: 20 de ani de experienta | 20 dintre solutiile software personalizate dezvoltate d...

Postat in Dezvoltare aplicatii business on April 09,2024

Un moment aniversar nu poate trece fara o scurta retrospectiva. Iar din aceasta nu pot lipsi 20 dintre proiectele custom dezvoltate pentru clientii nostri de-a lungul timpului. ...

Mai mult →