Tehnologii

Expertiza tehnnica reprezinta unul dintre ingredientele cheie pentru succesului proiectelor noastre. Aflati mai multe despre tehnologiile Microsoft, open source si mobile pe care le folosim cel mai des.

Microsoft .NET

.NET Core, MVC, Web Api, Web Forms

Dezvoltarea .NET reprezinta cea mai mare parte a proiectelor noastre bazate pe tehnologii Microsoft. Lucram cu ASP.NET inca din 2002 si oferim servicii de dezvoltare .NET pentru aplicatii online complexe si solutii web de nivel business.

+Mai mult

Open source

Laravel, Codeigniter, Lumen, Symfony, Magento, Drupal, Docker, Kubernetes, MySQL, Elastic Search

Oferim solutii fiabile pentru proiecte de toate dimensiunile; lucram tehnologii open source iar dovada expertizei noastre consta in dezvoltarea a peste 500 de proiecte de PHP: aplicatii web, aplicatii pentru intreprinder, CRM, CMS, SaaS, portaluri online, API-uri si microservicii.

+Mai mult

Dezvoltare Aplicatii Mobile

Android, iOS, Java, Xcode, Cordova, React Native, Ionic

Oferim servicii complete de dezvoltare, scalabile, pentru aplicatii iOS si Android si pentru aplicatii hibride, cu functionalitati native.

+Mai mult

Dezvoltare Node. JS

React, Angular, Vue js, knockout js, Java Spring, Java, Scala

Lucram cu frameworks-uri javascript pentru a dezvolta interfete rapide si interactive pentru clienti ce doresc sa ofere o experienta imbunatatita utilizatorilor.

+Mai mult