Angular

Echipa noastra de experti in Angular a folosit aceasta tehnologie din momentul in care a fost lansata. Experienta noastra in programarea in Angular consta in solutii oferite clientilor in finante, educatie, livrare, imobiliare si HoReCa.

CE ESTE ANGULAR?

Angular este un farmework structural JavaScript open-source pentru aplicatiile web prezentate ca o singura pagina dinamica. O aplicatie de o pagina unica ar putea fi interpretata drept o componenta de baza care ar putea contine cateva alte componente. O componenta este, de fapt, o colectie logica de template-uri HTML, stiluri asociate si modele care ar putea sa opereze intr-un template folosind imbinarile/legaturile din Angular.

Angular permite folosirea HTML ca limbaj pentru template si permite extinderea sintaxei HTML pentru a exprima clar si succint componentele aplicatiei. Data binding si dependency injection din Angular elimina mult din codul pe care, in alt context, ar trebui sa il scrii. Toate acestea se petrec in browser, facandu-l un partener ideal pentru orice tehnologie aplicabila pe server.

Angular reuseste sa minimalizeze nepotrivirea dintre impedanta HTML-ului centrat pe documente si ceea ce necesita o aplicatie, prin crearea de noi constructii HTML. Angular invata browserul noi sintaxe prin intermediul unor directive, cum ar fi:

 • Corelarea datelor
 • Structuri de control DOM pentru repetarea, afisarea sau ascunderea fragmentelor DOM
 • Suport pentru formulare si validarea acestora
 • Atasarea de noi comportamente la elementele DOM, precum managementul evenimentelor DOM
 • Gruparea HTML-ului in componente reutilizabile

CARE SUNT SOLUTIILE CEL MAI BINE DEZVOLTATE IN ANGULAR?

Abilitatile platformei Angular ne permit sa dezvoltam:

web-apps

Aplicatii web

Utilizarea performantelor unei platforme web moderne pentru a oferi experiente asemanatoare unei aplicatii

desktop-apps

Desktop

Crearea aplicatiilor instalate de desktop utilizabile pe Mac, Windows si Linux folosind aceleasi metode Angular care au fost invatate pentru web, plus posibilitatea de a accesa API-uri native OS

native-apps

Aplicatii native

Dezvoltarea aplicatiilor mobile cu strategii din Cordova, Ionic sau NativeScript

 • angular-js
 • iOS
 • Windows
 • Linux
 • Cordova
 • Ionic
 • NativeScript

Angular functioneaza ce mai bine pentru aplicatii intr-o singura pagina.

Este framework-ul ideal atunci cand se doreste cea mai buna experienta de utilizare pentru:

 • Intranet Aplicatii intranet
 • video Aplicatii de transmisiuni video
 • review Aplicatii pentru recenzii
 • travel Aplicatii de calatorie
 • Finance Aplicatii financiare
 • weather Aplicatii meteo
 • portals Portaluri
 • ecommerce eCommerce
 • social Aplicatii sociale

DE CE SA ALEGI ROWEB PENTRU PROIECTUL TAU IN ANGULAR?

Oferim echipe de Angular dedicate, cu mix-ul potrivit de specializari pentru proiectul tau: developeri, designeri web, testeri si manageri de proiect. Angular se bazeaza foarte mult pe abilitatile developerilor si pe intelegerea framework-ului, pentru a produce aplicatii bine construite si usor de intretinut, de aceea este esential sa apelezi la experti in acest domeniu.

Noi lucram cu Angular inca de cand a fost lansat. Am folosit Angular pentru a dezvolta o aplicatie interna pentru o banca din SUA, o aplicatie de monitorizare a livrarilor pentru cea mai mare firma de curierat din Romania, o aplicatie mobila care permite parintilor sa isi verifice copiii in timp ce acestia sunt la gradinita, un portal de imobiliare, o aplicatie de management pentru restaurante si multe alte proiecte de succes.

Dezvoltare aplicatie financiara pentru banci | modul imprumuturi

Aplicatie cu un nivel ridicat de siguranta si performanta care ofera un proces simplificat pentru obtinerea de imprumuturi prin sincronizarea a doua solutii: o platforma intranet (creata pentru angajatii bancii) si o platforma externa (creata pentru parteneri si solicitanti/clienti).

TaxIoT - solutie web pentru managementul taximetrelor (IoT-based)

Solutie web IoT-based pentru monitorizarea si controlul taximetrelor de la distanta care integreaza functionalitati dedicate pentru respectarea facila a legislatiei fiscale.

INVOICER - solutie software pentru managementul facturilor

Solutie software complexa dar intuitiva care simplifica si automatizeaza, pe mai multe niveluri, procesele de management al facturilor si toate activitatile financiare legate de acestea.

CONCEPTE ANGULAR

angular-concepts

BENEFICIILE ANGULAR

Dezvoltare rapida si eficienta din punct de vedere al costurilor: codul aplicatiei reutilizabil este pus in clase, iar data binding si dependency injection din Angular elimina mult din codul care, in alt context, ar trebui scris, economisind timp si micsorand costurile pentru dezvoltare.

Gama larga de caracteristici ale Angular, cum ar fi corelarea datelor in doua directii, template-uri, MVC, dependency injection, directoarele si testele, il fac sa fie incredibil de versatil - functioneaza excelent pentru ERP-uri, platforme pentru imagini si video, magazine online, aplicatii mobile si multe altele.

Testarea simplificata: in Angular, tot codul JavaScript vine cu o serie de teste, ceea ce face ca testarea sa devina o functie interna. Acest framework asigura sprijin atat codului cat si pentru ceea ce se afiseaza pe ecrane, facandu-l usor de utilizat si flexibil in orice stadiu al dezvoltarii.

Folosirea TypeScript cu Angular 2 ofera un numar sporit de beneficii fata de JavaScript.

Suport pentru dezvoltarea de aplicatii mobile native

Structura modulara a framework-ului Angular este de mare ajutor pentru aplicatiile marilor intreprinderi, acolo unde sarcinile de lucru trebuie sa fie divizate intre mai multi membri ai echipei.

Angular transforma template-ul tau in cod care este optimizat la nivel inalt pentru masinile virtuale actuale, oferind toate beneficiile unui cod scris de mana cu productivitatea unui framework.

Performanta ridicata: beneficiezi de prima vizualizare a aplicatiei dezvoltate in Node.js, .NET, PHP si pe alte servere pentru randare aproape instantanee in HTML si CSS. De asemenea, faciliteaza optimizarea SEO.

Arhitectura imbunatatita a designului face ca aplicatia sa fie usor de mentinut sau de extins.

Performanta imbunatatita a serverului: datorita faptului ca serverul suporta cache-uri (date tinute minte de server pentru a putea raspunde mai repede la viitoarele solicitari) si multe alte procese, Angular reduce incarcatura pentru serverele CPU.