Bijuteria Teilor este unul dintre cele mai mari nume in domeniul bijuteriilor, avand o retea nationala de magazine si oferind in acelasi timp cele mai bune servicii in domeniu.

Roweb a fost contactata pentru a spori prezenta online a celor de la Bijuteria Teilor, pentru a transforma vechiul lor website intr-o solutie e-commerce moderna si pentru a imbunatati experienta clientilor. Platforma pe care am ales-o este Magento, prin urmare acest lucru a contribuit la cresterea functionalitatii si stabilitatii site-ului.

In afara de faptul ca le-am dezvoltat website-ul, Bijuteria Teilor s-a folosit si de experienta noastra pe parte de consultanta pentru:

 • a le creste puterea in ceea ce priveste motoarele de cautare
 • a importa si refolosi vechiul lor catalog de produse si a-l folosi eficient
 • a imbunatati experienta de cumparare a user-ilor website-ului
 • automatizarea unor task-uri administrative precum calcularea si actualizarea preturilor
 • dezvoltarea unei solutii gazda si optimizarea website-ului pentru aceasta

Totodata, am inlocuit vechiul design cu unul personalizat facut disponibil de catre client, am adaugat functionalitati corespunzatoare pentru a-l face sa arate mai frumos pe diferite device-uri, incluzand telefoanele mobile si tabletele.

Trasaturi:

 • interfata corespunzatoare
 • imbunatatirea experientei de shopping online
 • filtre si atribute personalizate pe produs
 • ponturi, puncte ajutatoare si stiri personalizate
 • efecte vizuale abstracte

 

 • importarea continutului de pe vechiul website
 • actualizarea automata a preturilor conform multiplilor parametri
 • sectiune personalizata a magazinelor ce cuprinde lista magazinelor cu cat mai multe informatii si lozalizare pe harta
 • module sociale pentru: Facebook, Google +, Pinterest si blog de stiri pentru Bijuteria Teilor

Suntem incantanti de faptul ca am avut ocazia sa contribuim la evolutina online a brand-ului Bijuteria Teilor si de faptul ca suntem partener al unei companii romanesti de succes.

quote

In 2013 am decis sa lansam un nou website cu functionalitati de e-commerce. In procesul de selectie am luat in calcul multe agentii si am selectat 5 carora le-am cerut oferte. Inca de la inceput Roweb a demonstrat dorinta de a ne intelege afacerea si necesitatile. Asta a insemnat ca au fost capabili sa ne ofere o solutie flexibila si moderna, care sa adapteze cele mai bune practice de e-commerce cazului nostru specific, acela de comert cu bijuterii de lux. Mai mult Roweb a implementat un design custom responsiv, bazat pe o platforma Magento, cu o eficienta maxima in termeni de timp si costuri. Inca de la lansarea site-ului am putut vedea cat de utile s-au dovedit recomandarile lor in practica: avem acum o platforma prietenoasa cu utilizatorii si usor de gestionat. Managementul site-ului nu mai necesita acum o instruire tehnica formala. ROI-ul a fost mult mai mare decat ne-am asteptat, cee ace ne-a permis sa continuam sa investim in site si sa adaugam noi caracteristici. Per total, Roweb ne-a oferit cea mai buna solutie pentru afacerea noastra si un raport excelent intre plusul de valoare si buget

Deniza Kulaxazova

Deniza Kulaxazova
Marketing Manager at Bijuteria Teilor

Cateva proiecte ale noastre

Navigati prin portofoliul nostru dupa tipul solutiei, tehnologie principala sau domeniu de activitate al clientului.


Cere acum o estimare de cost gratuita

Trimite-ne un email la contact@roweb.ro sau completeaza informatiile despre proiectul tau si noi te vom contacta cu o estimare de cost in cel mult 2 zile lucratoare.