Aplicatie Web & Mobile Seatbelt

Expertii nostri au dezvoltat o aplicatie de CRM web si mobile care a ajutat clientul sa depaseasca problemele din trecut si totodata sa isi dezvolte afacerea.

TEHNOLOGII

PHP, MySQL, Redis, Lumen, ReactJS, Docker, Google Maps API,
RxJava, Retrofit, Firebase, Dagger2, Glide

CATEGORII

CLIENTUL NOSTRU

Clientul nostru este o companie de protectie a muncii din Romania care ofera consultanta si inspectii periodice de siguranta.

Acesta isi desfasoara activitatea in locatii multiple din Romania. Clientul s-a confruntat cu unele probleme atunci cand a venit vorba de gestionarea informatiilor despre clienti. Angajatii au folosit instrumente precum Excel, pentru a gestiona informatiile, lucru ce a facut comunicarea intre birouri foarte dificila.

Pentru a rezolva aceasta problema, clientul a lucrat cu diferite companii si a dezvoltat o suita de aplicatii care, in final, nu si-au indeplinit scopul.

NEVOIA CLIENTULUI

Provocarile cu care se confruntau:

 • Aveau nevoie de un CRM care sa faciliteze comunicarea intre sediul central si consultantii de teren printr-o singura aplicatie.
 • Din cauza experientei lor anterioare nereusite, aveau nevoie de o companie de incredere cu experienta in dezvoltarea aplicatiilor de aceasta magnitudine si complexitate.
 • Aveau nevoie de o modalitate de gestionare a informatiilor atat pe teren, cat si la birou.
 • Din cauza conditiilor de lucru in continua schimbare, aveau nevoie de o aplicatie care sa permita adaugarea unor criterii viitoare.
SOLUTIA NOASTRA

Am dezvoltat o noua aplicatie CRM Web cuprinzatoare, care a inclus toate modulele solicitate de client, pentru a-si desfasura activitatea.

In afara de aplicatia Web, am dezvoltat o aplicatie mobila care sa serveasca consultantilor de teren. Dupa ce fac check-in la o locatie, aceasta aplicatie permite consultantilor de teren sa efectueze un audit, sa verifice starea unui sediu, sa semnaleze o problema si sa verifice echipamentele RSVTI: ascensoarele, macaralele, stivuitoarele si multe altele. De asemenea, acestia primesc notificari push pentru a le comunica cand echipamentul este pe punctul de a expira, cand primesc noi sarcini de la managerul lor sau chiar cand trebuie sa-si fixeze memento-uri pentru vizite viitoare. Dupa ce isi termina treaba in acea locatie, utilizatorul trebuie sa faca un check-out.

Module platforma:

 • Modul RSVTI - care permite clientului sa vada autorizatiile de lucru si de echipament.
 • Cartografierea clientilor - Informatii detaliate pe o harta despre toti clientii si punctele de lucru.
 • Modul de gestionare a sarcinilor - Toti angajatii si clientii pot crea si gestiona sarcini din cadrul platformei.
 • Modul de contabilitate - Permite accesul la toate activitatile efectuate de utilizatori sau de consultanti.
 • Modul accident - Inregistreaza toate accidentele care au avut loc la locul de munca.
 • Modul rapoarte - Grafice, liste, export excelent pentru toate activitatile.
 • Modul Admin - stabileste utilizatorii, sabloanele de roluri.

Roluri acoperite in proiect:

Project Manager

Front-End

Back-End

Team Leader

Arhitectura Proiectului

Pentru aceasta aplicatie Web am folosit o arhitectura bazata pe API:

 • Backend: Microframework pentru API.
 • Baza de date: ORM elocvent pentru o comunicare eficienta cu MySQL.
 • Frontend: Arhitectura bazata pe SPA utilizand ReactJS.

Pentru aplicatia mobila folosita:

 • Backend: Dagger2, RxJava2, Retrofit, OkHttp, Glide, Firebase Messaging, WorkManager
 • Frontend: Designul materialelor

Beneficiile clientului

Dupa colaborarea noastra, clientul a reusit:

 • Sa elimine un sistem depasit
 • Sa-si gestioneze corect proiectele din toata tara
 • Sa centralizeze informatiile de la toate birourile
 • Sa imbunatateasca comunicarea intre birouri

Tehnologii

Comunicarea a fost foarte bună. Ocazional, calendarul a fost amanat din cauza altor proiecte la care ne-au ajutat. Au putut să livreze tot ce am cerut de la ei. Echipa s-a adaptat foarte bine.

bogdan-neagu

Bogdan Neagu

Owner Seatbelt Consulting

Am preluat colaborarea cu Roweb in 2019, cand proiectele erau deja in derulare. Am fost placut surprins sa vad ca echipa lucreaza cu entuziasm si le-a fost foarte usor sa imi prezinte si mie proiectul, sa-mi arate ce au facut si vor dezvolta in continuare. Si, desigur, sa-mi explice ce au nevoie de la mine pentru a finaliza dezvoltarea.

Pe tot parcursul colaborarii au dat dovada de flexibilitate, avand in vedere faptul ca nevoile Seatbelt sunt in continua schimbare si de multe ori a trebuit sa punem unele task-uri in asteptare pentru a realiza altele.

Echipa a inteles foarte bine modul de organizare si desfasurare al lucrurilor la Seatbelt si s-a adaptat la schimbarile de curs. Avand in vedere ca suntem un client exigent, au facut o treaba grozava si au fost mereu alaturi de noi, venind chiar cu idei noi pentru crearea de platforme care sa raspunda nevoilor noastre.

Ma bucur ca suntem parteneri si sunt convins ca lucrurile vor merge la fel de bine in viitor. Am fost impresionat de implicarea lor in proiect si de modul in care au cautat solutii pentru solicitarile noastre care, uneori, nu sunt cele mai simple.

sorin-ungureanu

Sorin-Stefan Ungureanu

General Manager la Seatbelt Consulting