Tourpaq Guest App

In continuarea colaborarii cu noi, Tourpaq a decis sa construiasca o aplicatie dedicata in intregime utilizatorilor finali. Aceasta ofera informatii vizitatorilor in timp real- detalii, actualizari legate de rezervare si idei pentru a inspira turistii sa se bucure pe deplin de vacanta.

TEHNOLOGII

React Native, Firebase Realtime Database, Firebase Push Notifications, Dibs by Nets, Redux

CLIENTUL NOSTRU

Tourpaq este unul dintre cei mai vechi clienti ai Roweb, cu o colaborare continua care a durat peste noua ani.

Recent au avut nevoie de o noua platforma dedicata in totalitate utilizatorilor finali. Aplicatia ofera in timp real informatii legate de detaliile rezervarii, actualizari, modificari ale rezervarii si idei care sa ii inspire.

Solutiile lor includ structuri de date si instrumente SEO, sisteme de gestionare a finantelor si de monitorizare a platilor, gestionarea biletelor si a creditelor, sisteme automate de optimizare a preturilor si solutii CRM si de marketing.

SOLUTIA NOASTRA

Pe baza colaborarii noastre cu Tourpaq si a cerintelor de proiect clar definite procesul de dezvoltare a fost unul lipsit de surprize.

Vizitatorii se pot conecta utilizand numarul de rezervare si parola primita. Utilizatorii pot accesa tab-urile disponibile in aplicatie, cum ar fi rezervarea, ghidul, destinatia si multe altele. Informatiile de rezervare ofera detalii despre numele si numarul pasagerilor, statiunea, numele hotelului, tipurile de camere, aeroporturile de sosire si de plecare si cronologia. Utilizatorii pot verifica, de asemenea, poze, facilitati si descrierea hotelului. Se afiseaza si prognoza meteo si alte feature-uri speciale. Am dezvoltat aplicatia atat pentru Android cat si pentru IOS utilizand tehnologia React Native. Am redus astfel timpul de dezvoltare la un total de 3 luni, in loc de 6. Serviciile noastre pentru acest client includ sistem de management pentru operatorii de turism (un singur dashboard pentru o suita completa de solutii) si Tourpaq Destination App (o solutie moderna pentru ghizi si turisti).

Roluri acoperite in proiect:

Manager de proiect

Specialisti in programare

Specialist pentru implementarea API

BENEFICIILE UTILIZATORILOR

Utilizatorii pot acum sa:

  • Verifice informatii locale despre atractii, monumente si multe altele;
  • Rezerve excursii locale in avans, sau la fata locului;
  • Vorbeasca cu un ghid turistic, in timp real, in legatura cu detaliile calatoriei;
  • Se bucure de libertatea de a planifica pe deplin, in mod independent calatoriile.

BENEFICIILE CLIENTULUI
  • Timp redus de dezvoltare;
  • O singura echipa pentru IOS si Android in loc de 2 echipe;
  • Aceeasi functionalitate pe ambele platforme;
  • Mentinere usoara pentru ambele aplicatii.
  • Comunicare bazata pe incredere si raspunsuri rapide pentru a sprijini cererile sau cerintele noi;
  • O experienta imbunatatita pentru turisti si optiunea de achizitii extra ce extind fidelitatea si atractia pentru agentiile Tourpaq.
quote

Am dezvoltat TourPaq impreuna cu Roweb, de la un sistem de rezervari pentru mici operatori de turism, la cea mai performanta solutie de pe piata, ce raspunde nevoilor marilor companii de turism. Am fost impresionati de nivelul de profesionalism de care Roweb a dat dovada pe parcursul colaborarii noastre. Au reusit intotdeauna sa inteleaga nevoile si dorintele noastre si ne-au ajutat sa ne transformam ideile in realitate. Industria turistica este intr-o permanenta dezvoltare, de aceea e nevoie sa intelegem necesitati de schimbare pe masura ce incep sa apara, lucru care pune foarte multa presiune pe echipa de dezvoltare. Roweb au reusit intotdeauna sa se ridice la inaltimea provocarii si sa se mentina inaintea competitiei cu tehnologiile pe care le-am putea utiliza. Este o placere sa cooperezi cu un partener atat de profesionist, care nu doar livreaza rezultatele asupra carora ati convenit, dar are in plus in perspectiva dezvoltarea viitoare a afacerii. Roweb continua sa fie partenerul nostru, mentinand comunicarea cu utilizatori TourPaq, facand ajustari zilnice si planificand dezvoltarea direct cu acestia. De la inceputul colaborarii noastre am avut incredere in Roweb sa preia toate responsabilitatile legate de managementul proiectului, lasandu-i pe ei sa puna in aplicare ideile si input-ul nostru, ceea ce ne-a permis sa ne concentram pe vanzarea produsului si astfel sa obtinem un avans competitiv urias. Pot sa recomand Roweb cu toata increderea si mi-a facut cu adevarat placere sa lucrez cu ei in ultimii doisprezece ani.

jean-waucquez

Bjarke Hansen

CEO, Owner TourPaq Aps