Colegiul National Ion Bratianu


Tehnologii:

WordPress, PHP, Bootstrap

Categorii:

Site-uri corporate & de prezentare / Alte Industrii

CLIENTUL NOSTRU

Colegiul national „Ion C. Bratianu” este unul dintre cele mai bune licee din Romania si cea mai veche institutie de invatamant din orasul Pitesti, fiind infiintat in 1866. Datorita selectivitatii sale remarcabile, procentajului mare de admitere al absolventilor sai, GPA-ului general foarte ridicat al studentilor sai si a rezultatelor excelente in olimpiadele nationale si alte concursuri, in 1997 liceul „Ion C. Bratianu” a primit titlul de „Colegiu national”.

NEVOIA CLIENTULUI

Website-ul liceului devenise demodat si invechit din punct de vedere tehnic si nu mai reflecta prestigiul institutiei. Se incarca foarte incet si era aproape imposibil de navigat de pe un dispozitiv mobil. Profesorul Marin Cristea, care coordoneaza departamentul de informatica al liceului a luat initiativa sa inlocuiasca vechiul website cu unul mai performant si mai antrenant. Totusi, costul era principalul obstacol in acest demers.

SOLUTIE

Ne-am oferit sa sustinem colegiul prin dezvoltarea gratuita a website-ului lor. Fiind unul dintre cei mai importanti angajatori din Pitesti, consideram ca este important sa rasplatim comunitatea din care facem parte si sa sprijinim o institutie care este foarte probabil sa educe unii dintre viitorii nostri colegi.

Utilizand WordPress, Bootstrap si PHP, am construit un website atractiv vizual, usor de navigat, rapid si mobile-friendly care atrage si antreneaza mai multi vizitatori.

quote

Noul site web pe care Roweb l-au construit pentru noi pro bono reprezinta mai bine identitatea si prestigiul colegiului nostru si ne ofera prezenta online actualizata. Comunicarea excelenta pe care am avut-o cu managerii companiei, precum si cu echipa care a implementat site-ul web, a dus la un rezultat care ne-a depasit asteptarile si ne-a facut foarte mandri.

client_image

Prof. Marin Cristea
Sef Sectie Informatica, Colegiul National „Ion C. Bratianu”