Market Recognition: Roweb primeste, in platforma The Manifest, doua premii pentru Cea mai apreciata companie de catre clienti

Acest articol a fost publicat in categoria Market recognition, Noutati Roweb in .

Am primit de curand vestea ca Roweb se afla in topul companiilor romanesti care ofera servicii de development pentru industria e-commerce si pentru serviciile de software development – date care se regasesc in cel mai recent raport The Manifest.

Premiile acordate companiei noastre au fost: Most Reviewed E-commerce Company & Software Developers Company.

Ambele premii sunt rezultatul numarului generos de testimoniale pozitive postate de catre clientii nostri in platforma Clutch.

Prin aceste premii este, practic, recunoscuta calitatea serviciilor de development pe care le oferim in piata. Principalul criteriu care a stat la baza acordarii celor doua premii este unul evident: numarul de recomandari pozitive postate de clienti in platforma in anul 2021.

Considerata ca cea mai rapida economie digitala din Europa, Romania continua sa inregistreze un progres uimitor in sectorul IT. Experti semnaleaza ca acest sector joaca un rol esential in sustinerea pe termen mediu si lung al GDP.

In acest context, The Manifest evidentiaza dedicarea furnizorilor de servicii care au obtinut cel mai mare numar de recenzii.

“Suntem onorati sa sarbatorim impulsul remarcabil si angajamentul celor mai recomandate companii B2B din Romania”, a declarat Laith Masri, reprezentantul Clutch Sales Development.

“In ciuda provocarilor, aceste firme si-au demonstrat perseverenta de neclintit.”

 

Despre The Manifest

The Manifest este un site de noutati si informatii de afaceri care compileaza si analizeaza practicile inovatoare, antreprenori si intreprinderi mici si mijlocii. The Manifest este, practic, un ghid pentru a intelege mai bine traiectoria de cumparare a clentilor, Cu trei oferte principale – repere bazate pe date, ghiduri si shortlist-uri – The Manifest se focuseaza pe obiectivele de afacere ale clientilor.

 

Alte premii obtinute de Roweb pe platformele de recenzii

Roweb este listat ca Top Development Partner in 2020 in cadrul Clutch 1000 – Roweb este recunoscuta ca dezvoltator software de top pe Clutch 1000, cel mai exclusivist premiu, reprezentand doar 1% dintre companiile listate pe site. (vezi mai mult)

Evaluat cu 5 stele de GoodFirms – Roweb este evaluat cu cinci stele – Excelent de GoodFirms. Evaluarea noastra este excelenta datorita clientilor nostri incredibili ce ne recomanda pentru munca noastra calitativa. (vezi mai mult)

Roweb in Top 10 companii de dezvoltare software in Romania – Roweb este listata printre primele 10 companii de dezvoltare software din Romania de The Manifest! Am fost desemnati pe baza calitatii proiectelor noastre si a satisfactiei clientilor nostri. (vezi mai mult)

Clutch desemneaza Roweb ca Top Development Partner pe Bucuresti – Roweb a fost numit unul dintre furnizorii B2B de top din Bucuresti, Romania, de catre Clutch! Am fost desemnati datorita calitatii serviciilor noastre, atentia la termenele de livrare, a preturilor si a abilitatilor generale de gestionare a proiectelor. (vezi mai mult)


Exemple de proiecte


Spotlight

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices


Mr Crispy

Magento / CSS3 / HTML5 / Ajax / Webservices