TEHNOLOGII:

.NET, C#, Microsoft SQL Server, MVC, WebForms, Bootstrap 3, JQuery, JS plugins, Google ReCaptcha V2, Google Maps & Google Geolocation APIs, Azure, Microsoft Dynamics Nav

CLIENTUL NOSTRU:

Gallowglass are o experienta de peste doua decenii in furnizarea unor echipe tehnice pentru evenimente, cu servicii de inalta calitate, eficiente, de la ajutorul dat la crearea celei mai mari scene din lume, la organizarea de petreceri locale in aer liber.

In fiecare an, echipele lor organizeaza intre 7.500 si 10.000 de evenimente, in peste 2.600 de locatii.

Bazele lor de echipe locale au acoperit evenimente precum Jocurile Commonwealth din 2002, in Manchester, Jocurile Olimpice de la Londra din 2012 si Cupa Mondiala de Rugby in 2015, Festivalul Glastonbury, spectacolul Cirque du Soleil la Royal Albert Hall si spectacolele Personalitatea din Sport a anului.

Ei ofera echipe calificate si certificate, sefi de echipa, platforme aeriene, operatori din locatie, manipulatori si stivuitoare, soferi, constructori, electricieni si tehnicieni.

NEVOIA CLIENTULUI

Clientul a avut o aplicatie initiala destinata echipelor, care informa fiecare membru despre ceilalti colegi, despre sefii de echipe si datele de contact ale clientilor, pentru toate evenimentele care urmau. Cerinta lor initiala a fost mentenanta pentru aceasta aplicatie initiala, bazata pe .NET, C # si WebForms. Dupa un an, ne-au cerut sa dezvoltam un nou App Crew pentru ei, cu noi functionalitati, pe care le-am construit cu .NET, C # si MVC.


Pe masura ce nevoile clientilor nostri au evoluat, ne-au cerut de asemenea sa dezvoltam o aplicatie pentru clientii lor, de la zero, pentru a le permite clientilor sa vada detaliile progresului organizarii evenimentului, fotografiile si numerele de contact, precum si orare, locuri de intalnire si informatii despre evenimentele viitoare.

Tehnologii
technology_section
Aplicatiile Gallowglass Client & Gallowglass Crew

Ambele aplicatii au necesitat conectarea directa si confidentiala prin parole individuale catre sistemele de back-office ale Gallowglass. La inceput, numai Aplicatia Crew a fost sincronizata si putea exporta fisiere CSV si le importa in baza de date prin http. Insa acest proces a cauzat uneori perioade de expirare, ceea ce a dus la intarzieri in activitate. Pentru a rezolva aceasta problema, am decis sa dezvoltam un serviciu care citeste datele direct din Microsoft Dynamics CRM si il trimite direct in baza de date, printr-un sir de conexiuni SQL. In acest fel, am reusit sa imbunatatim timpul de sincronizare si sa eliminam erorile si timpul de conectare, ceea ce a permis clientilor nostri sa isi desfasoare operatiunile fara probleme in orice moment si de oriunde au nevoie.

schem
phones

Dupa ce am dezvoltat aplicatia Client App si am implementat noile functionalitati ale Aplicatiei Crew, am adaugat si un design imbunatatit, pentru a evita erorile din cel initial, dezvoltat de programatorii de software anteriori colaborarii cu noi.


In plus, am creat, de asemenea, o clona de site pentru biroul Gallowglass din Barcelona, care poate fi accesata fara probleme de pe site-ul principal, cu aceeasi adresa URL si aceleasi functionalitati.

screen-section
CARACTERISTICILE SI FUNCTIONALITATILE APLICATIILOR

Client App

Este destinata companiilor ce contracteaza echipa clientului nostru. Acestia pot sa:

 

vizualizeze sarcinile si statusul echipei

 

vizualizeze membrii echipei atribuite fiecarei sarcini

 

evalueze echipa

 

adauge informatii despre locatie

 

corecteze pinul locatiei de pe harta, daca este necesar

 

vizualizeze evaluarile echipajului trimise de colegii lor

Crew App

Este proiectata pentru angajatii clientului nostru, echipe formate din personal si sef de echipa. Fiecare membru al echipei poate:

 

vizualiza sarcinile pentru ziua curenta

 

adauga noi sarcini

 

evalua echipajul

 

actualiza statusul fiecarei sarcini

 

vizualiza locatia in care e atribuit si indicatiile de orientare

 

vizualiza harta metroului si locurile de parcare in apropierea locatiei

BENEFICIILE CLIENTULUI

Cele mai importante functionalitati pe care le-am adaugat sau imbunatatit

 

Am sincronizat baza lor de date cu cea publica, in App Crew, prin serviciul dedicat pe care l-am construit pentru ei. Este instalat pe serverul lor privat, preia datele din CRM si le trimite la baza de date publica, gazduita pe Azure. Aceasta este o solutie sigura si garantata ca rezolvare a intreruperilor care le-au afectat afacerea

 

Aplicatiile pe care le-am dezvoltat sunt mobile-first, ceea ce este esential pentru membrii echipelor, care sunt mereu in miscare si trebuie intotdeauna sa foloseasca aplicatiile pe smartphone-uri

 

Cresterea securitatii site-ului

 

Proactivitate in identificarea punctelor cheie si aducerea de solutii, cat si o intelegere aprofundata a nevoilor afacerii lor

bitmap

Stiu ca am mai spus-o, dar am vrut doar sa repet cat de fericiti suntem cu prestatia adusa de Alin si toata echipa de la Roweb.

Prea des in IT, oamenii se plang si ridica probleme, dar nu lauda si nu transmit recunostinta celor care merita.

Proiectele cu care voi (si in special Alin) ne-ati ajutat in ultimii ani ne-au imbunatatit in mod semnificativ afacerea si asteptam cu nerabdare sa continuam sa construim solutii excelente, care adauga o valoare reala echipelor noastre si clientilor nostri.

client-image

Darren Thorley

Head of I.T.
Gallowglass