RenderThat


Tehnologii:

HTML5, CSS3, PHP, MySQL, jQuery, Twitter Bootstrap, JSON, Ajax, JavaScript, jQuery UI, Smarty, Bing API

Categorii:

Portal online / Php items / Altele / E commerce portaluri online

Clientul nostru

RenderThat conecteaza business-uri si designeri 3D din toata lumea, in cadrul primului marketplace global pentru ilustratii, modele 3D si animatii, fiecare categorie continand cate patru sub-categorii. Este o platforma pentru gazduirea de concursuri ce permite afacerilor sa acceseze un pool de talent global, pe baza unui model de crowdsourcing. Organizatiile care au nevoie de servicii de design posteaza brief-uri prin care isi explica necesitatile, incarca toate fisierele necesare si asteapta sa primeasca propuneri de la designeri.

Din perspectiva designerilor, concursurile organizate prin RenderThat recompenseaza nu doar castigatorul final, ci si pe cei care au ocupat locurile doi si trei in clasamentul preferintelor clientului. In plus, fondatorii start-up-ului au in plan sa adauge in viitor o serie de servicii educative in cadrul platformei, inclusiv tutoriale si o librarie online cu resurse, ce vor fi disponibile pentru toti utilizatorii inregistrati.

Necesitatile clientului

Clientul avea nevoie de un re-design al site-ului existent si de o extindere a functionalitatilor sale cu module suplimentare, care sa permita mai multe tipuri de lansari de proiecte, sisteme de evaluare, o sectiune pentru presa, una cu studii de caz, tutoriale video si intrebari frecvente, precum si multiple feluri de formulare de contact – pentru feedback, pentru intrebari legate de garantie etc.

Solutia noastra

Am reproiectat site-ul in mai putin de o luna, oferindu-i un layout atragator si o experienta de navigare imbunatatita pentru ambele categorii de utilizatori – designeri si afaceri care au nevoie sa lanseze proiecte.

Celor din urma le-am oferit posibilitatea de-a alege intre trei modalitati de a lansa un proiect:

  • Clientul trimite un brief de design pentru care orice designer poate aplica, apoi desemneaza un castigator final si inca doi pentru urmatoarele doua locuri in clasamentul lor de preferinte. Primul este recompensat pentru livrarea solutiei optime, insa si urmatorii doi sunt rasplatiti pentru efortul depus, cu o suma stabilita fie de client, fie de catre RenderThat, in functie de preferinta clientului
  • Clientul vizioneaza portofolii si selecteaza un anumit designer caruia ii trimite brief-ul
  • Clientul lanseaza proiectul in trei etape: pentru primul stadiu din brief poate participa orice designer, apoi clientul desemneaza trei castigatori ai etapei respective, care participa in continuare in cadrul celui de-al doilea stadiu al concursului, dupa care castigatorul finalizeaza proiectul

Am dezvoltat o sectiune de portofoliu care include exemple de creatii ale fiecarui designer si am integrat sisteme de rating prin care aceste creatii pot fi evaluate separat de catre clientii care au lansat brief-urile respective si de catre ceilalti designeri.

Clientii beneficiaza de maxima flexibilitate in privinta customizarii descrierii proiectului si a modalitatii de lansare si pot adauga ulterior descrieri, imagini, clipuri video, alte fisiere si raspunsuri la intrebari din partea designerilor, pana cand se ajunge la stadiul final al procesului de selectie.

Platforma este deschisa oricui, indiferent de locatie, si este disponibila in limbile engleza si germana, cu traduceri automate intre cele doua. Traducerea dinamica a fost posibila datorita utilizarii API-ului Bing. Celelalte tehnologii folosite in cadrul acestui proiect au fost: HTML5, CSS3, PHP, MySQL, jQuery, Twitter Bootstrap, JSON, Ajax, JavaScript, jQuery UI, Smarty.

Echipa de proiect a constat in doi programatori dedicati, care au lucrat in total 6 luni pentru a livra o solutie de inalta calitate, care a utilizat foarte eficient bugetul clientului.

quote

Cautam un partener pe termen lung in care sa putem avea incredere si alaturi de care sa crestem. Roweb s-a potrivit perfect. Lucrand in fiecare zi cu managerii de proiect si cu programatorii, am putut sa dezvoltam rapid noi feature-uri si sa obtinem exact ceea ce cautam noi si utilizatorii nostri.


David Wischniewski
CEO & Co-founder