Am dezvoltat un website de prezentare pentru IFN-ul MoneyGold, o retea nationala care ofera servicii de schimb valutar, transferuri de bani si servicii de amanetare. Clientul avea deja un draft de continut pentru site si ne-a cerut sa dezvoltam site-ul pornind de la schema respectiva. Am sfatuit clientul in legatura cu template-ul de WordPress cel mai potrivit pentru necesitatile lor si am customizat acel template cu un design grafic potrivit cu identitatea lor vizuala. Apoi am dezvoltat functionalitati precum calculatoarele pentru schimb valutar si pentru amanetare si am implementat API-ul Google Maps pentru afisarea tuturor sediilor MoneyGold pe o harta unica.

Etapele de consultanta si de dezvoltare au durat doua saptamani in total, timp in care clientul a avut la dispozitie un developer ce a lucrat full-time pentru a livra website-ul in cel mai scurt timp posibil. Am reusit astfel sa economisim intr-o masura semnificativa timp si bani pentru client.

Cateva proiecte ale noastre

Navigati prin portofoliul nostru dupa tipul solutiei, tehnologie principala sau domeniu de activitate al clientului.


Cere acum o estimare de cost gratuita

Trimite-ne un email la contact@roweb.ro sau completeaza informatiile despre proiectul tau si noi te vom contacta cu o estimare de cost in cel mult 2 zile lucratoare.