Tachograph-CanGINE2


Tehnologii:

Android 2.2+, REST Web Service, Bluetooth, Push notifications, TCP Connection, GCM, XML

Categorii:

Dezvoltare aplicatii mobile / Altele

Tachograph-CanGINE2 Android Remote Download via Bluetooth. Aplicatia Cangine2 downloader le permite companiilor sa descarce date tahograf de acasa prin intermediul 3G sau Wi-Fi direct de pe driver folosind un smartphone Android.

Se foloseste de o conexiune Bluetooth pentru a autentifica de acasa device-ul taho de pe vehicul si de pe cardul companiei pus in siguranta intr-un cititor carduri inteligent de pe server. Toata succesiunea descarcata este administrata de aplicatie, astfel incat prin simpla apasare a unui buton, datele taho vor fi salvate pe cardul SD pentru Android in format standard.

Technologii:

  • Bluetooth
  • Conexiune TCP
  • Servicii Web REST
  • GCM
  • Buton notificari
  • Strat de prezentare: XML
  • Android 2.2 +

Trasaturi:

Descarca si afiseaza date – device-ul Android va fi cuplat la device-ul de Bluetooth LM048 conectat la modulul CanGINE2 de la tahograful VDO, si va permite descarcarea datelor de pe tahograf pe device-ul Android si afisarea pe ecranul device-ului.

Mai multe tipuri de descarcari – Evenimente si Erori, Prezentare Generala, Informatii Tehnice, Timp de expunere detaliat, Date Driver.

Buton notificari – Sistemul foloseste buton de notificari pentru a anunta driver-ul faptul ca descarcarea poate incepe, la cerere.

Cerinte sistem:

Device tahograf sustinut de CanGINE II, modul Bluetooth LM048, mobil Android cu Android 2.3+, Server cu Windows xp+ si un cititor carduri inteligent atasat, cu un card al companiei inserat.

Cateva proiecte ale noastre

Navigati prin portofoliul nostru dupa tipul solutiei, tehnologie principala sau domeniu de activitate al clientului.


Cere acum o estimare de cost gratuita

Trimite-ne un email la contact@roweb.ro sau completeaza informatiile despre proiectul tau si noi te vom contacta cu o estimare de cost in cel mult 2 zile lucratoare.