Tahograful CanGINE2

TEHNOLOGII

Android 2.2 +, XML, GSM, REST Web Service, TCP, Bluetooth SPP, protocol CAN

CATEGORII

CanGINE2 este o aplicatie folosita in managementul flotei auto pentru companii de distributie.

Aplicatia ajuta companiile sa descarce de la distanta datele tahografului printr-o conexiune 3G sau wi-fi, direct de la soferii echipati cu smartphone-uri Android 2.3+.

Foloseste o conexiune Bluetooth, pentru autentificarea de la distanta a tahografului de pe vehicul, si un card al companiei plasat in siguranta intr-un cititor inteligent de carduri, pe un server Windows XP+. Intreaga secventa de descarcare este gestionata de catre aplicatie, deci prin simpla apasare a unui buton, datele tahografului vor fi salvate pe cardul SD in format .DDD. Informatiile pot fi accesate apoi de pe telefon de la distanta, de la sediul companiei, prin Wi-Fi sau 3G.

Se preteaza tuturor dispozitivelor de tip tahograf ce folosesc un protocol CAN, prin dispozitivul CANGine2 si un LM048 conectat serial la dispozitivul Bluetooth.

TEHNOLOGII

protocol CAN

Bluetooth SPP

Conexiune TCP

REST
Web Service

Push Notification

Presentation
layer XML

Android 2.2+

GSM

CARACTERISTICI

 Descarcarea si afisarea informatiilor: dispozitivul Android este conectat la dispozitivul Bluetooth LM048, care la randul sau este conectat la modulul CanGINE2 si la tahograful VDO. Faciliteaza descarcarea datelor din tahograf pe telefon si afiseaza informatiile pe ecranul tactil.

 Categorii de informatii ce pot fi descarcate: Events and Faults, Overview, Technical Data, Detailed Speed, Driver Data.

 Notificari Push: sistemul foloseste push notifications pentru a informa soferul despre initializarea descarcarii.