Solutii IoT | Servicii custom

Echipe complete de dezvoltare pentru aplicatii IoT capabile sa transforme initiativele digitale in solutii inovative.

Serviciile de dezvoltare IoT pe care le oferim

Servicii complete si personalizate de dezvoltare aplicatii IoT pentru o varietate de industrii si businessuri.

Consultanta IoT:

Te ajutam sa-ti definesti strategia IoT si te ghidam in alegerea solutiilor tehnice potrivite. Echipele noastre de dezvoltare (software, hardware si experti in dezvoltarea de produse digitale) au capabilitatea de a-ti oferi expertiza la mai multe niveluri.

Programare hardware si dezvoltarea de interfete:

Oferim integrari de senzori, actuatori, GPS, RFID, CAN, MODBUS si cipuri similare in solutiile noastre IoT, dezvoltam sistemele incorporate, programam plecand de la cele mai noi tendinte in tehnologie.

Comunicare si networking:

Asiguram comunicatia pin retele de tip LAN sau utilizand Wi-Fi, Bluetooth si sistemele de transmitere radio gratuite, utilizand datele din gateway-uri pentru protocoalele MQTT, HTTP si AMQP.

Sisteme de securitate:

Implementam sistemele IoT garantand securitatea accesului dispozitivului la nivel de firmware, utilizand certificate de dispozitiv si securizand comunicatiile de retea si internet prin protocoale criptate.

IoT analytics:

Transformam datele brute in informatii valoroase. Construim sisteme de tip analytics pastrand in minte obiectivele businessului tau pentru a te ajuta sa administrezi in siguranta volumul mare de date/datele complexe si pentru a te ghida sa iei decizii informate.

Integrari IoT:

Iti oferim servicii de integrare performante si scalabile pentru a facilita comunicarea dintre dispozitivele fizice si aplicatiile digitale (de exemplu, integrari cu aplicatii de business utilizand Azure).

Dezvoltari aplicatii IoT

De la dezvoltari cloud-based (Azure IoT, Thingsboard sau custom private cloud) folosind tehnologii moderne (.NET, C#, Angular) la integrari inteligente cu aplicatiile de business folosind serviciile Azure - iti oferim ciclul complet de servicii de dezvoltare aplicatii IoT.

Design si implementare de sisteme:

De la analize de business si specificatii, la arhitecturi de sisteme si identificari de componente, management de proiect, implementari si operari de solutii - iti oferim servicii complete de design si implementare pentru solutiile IoT.

 

Proiecte IoT de succes

Aplicatie iOS - suport pentru inovatiile din proiectul Living+

Apllicatie iOS - suport pentru elementele inovatoare din proiectul Living+ - care permite utilizatorilor sa controleze de la distanta 3 dispozitive fizice: unitatea de ventilatie, patul ajustabil si senzorii de confort pentru somn.

TEHNOLOGII: Swift, Xcode, UIKit, CoreBluetooth, XCGLogge

TaxIoT - solutie web pentru managementul taximetrelor

Solutie web IoT-based pentru monitorizarea si controlul taximetrelor de la distanta care integreaza functionalitati dedicate pentru respectarea facila a legislatiei fiscale.

TEHNOLOGII: C#, Asp.Net Core, NodeJs, Angular, SQL, NoSQL

Vrei sa dezvolti o solutie IoT cu echipele noastre dedicate?

Industrii

Tehnologia IoT poate permite intreprinderilor mici si mijlocii sa monitorizeze si sa controleze de la distanta, facilitatile si fluxurile de productie / servicii, sa obtina mai multe informatii despre cum functioneaza, sa amplifice atuurile produselor si serviciilor si chiar sa obtina un model de business imbunatatit.

Transport

Logistica

Building management

Agricultura

Retail & distributie

Smart cities

Tehnologii utilizate in proiectele IoT

Ce spun clientii despre proiectele dezvoltate cu noi

“Am lucrat cu echipele Roweb pe mai multe proiecte. Am dezvoltat o aplicatie la care noi am venit cu partea de design si ei cu partea de dezvoltare efectiva. De asemenea, am mai creat cateva drivere GRPC pentru un alt client si am facut un sitecare rula PHP sa functioneze cu WebSockets. Colaborarea a fost excelenta si mi s-a parut absolut impresionant ca au putut crea de la distanta un driver Bluetooth pentru hardware in conditiile in care acesta era plasat in Olanda. Roweb este un partener pe care l-as recomanda oricand pentru dezvoltarea de aplicatii.”

Frans-Willem Duijnhouwer

COO Mobile Agency / CEO EasyIQ

De ce sa folosesti solutii IoT pentru afacerea ta

AVANTAJE COMPETITIVE:

Abordare de business concentrata pe client.

REZULTATE:

Mai multe actiuni profitabile - mai putine costuri operationale.

SIGURANTA SI SECURITATE:

Siguranta imbunatatita la locul de munca/ mediu de tranzactionare mai sigur

VALOAREA DATELOR:

Transformarea datelor brute in informatii valoroase pentru deciziile de business.

TENDINTE TECH:

Tehnologii moderne pentru servicii imbunatatite.

NOU MODEL DE BUSINESS:

Model de business imbunatatit si oportunitati reale de crestere a profitului.

Ce ne recomanda pe piata de development