BoutiqueHomes - dezvoltare portal online custom pentru case de vacanta

 • migrarea datelor in siguranta din WordPress in Laravel;
 • UX optimizat;
 • dezvoltare portal personalizat de booking.

Tehnologii

Linux, Laravel, AngularJS, MySQL, CSS3, Stripe payments, Wise

Dezvoltarea unui portal online personalizat si usor de administrat, capabil sa raspunda nevoilor specifice ale clientilor BoutiqueHomes (dezvoltat cu Laravel si AngularJS).

CONTEXTUL

Despre client

BoutiqueHomes este un portal online de calatorii care ofera acces la o selectie de case de vacanta si hoteluri cu focus pe experiente unice prin arhitectura, localizare si servicii.

Proprietatile sunt selectate in baza unor criterii punctuale (unicitate, design, reflectarea valorilor locale, etc.) De aceea, in baza de date de peste 1,800 de proprietati sunt incluse case de vacanta realizate sau restaurante de arhitecti si designeri renumiti din intreaga lume, precum Benjamin Cox, Herbert Kreisler, R.F Schindler, Frank Lloyd Wright.

BoutiqueHomes se adreseaza nisei sale de public urmand principiile de baza ale celor mai cunoscute portaluri (filtrare inteligenta, sistem complet de booking, plati sigure, securitate ridicata pe mobile).

Obiectivul clientului

Obiectivul clientului nostru a fost sa le ofere clientilor o experienta completa on-site.

Portalul initial dezvoltat pe WordPress nu mai raspundea nici asteptarilor clientilor, nici nevoilor de marketing ale managerilor BoutiqueHomes.

In acest context, au decis sa migreze portalul online catre o platforma mai usor de administrat, dezvoltata custom pe Laravel.

SOLUTIA

Pentru a-si atinge obiectivul si a-si putea dezvolta business-ul, clientul a decis sa foloseasca o platforma dezvoltata custom cu o companie de development cu experienta extinsa in astfel de proiecte.

In acest context, echipa Roweb a fost recomandata pentru preluarea proiectului (de catre un client existent). La acel moment, proiectul era intr-o forma destul de instabila si departe de a putea anunta solutia dorita.

Principalele provocari ale proiectului:

 • preluarea unui proiect instabil;
 • adaptare rapida la obiective dinamice;
 • lipsa de sincronizare (diferente de fus orar).

In ciuda acestor provocari, ne-am concentrat pe potentialul real al proiectului si am identificat solutiile tehnice care puteau raspunde cel mai bine nevoilor specifice ale business-ului. Echipa noastra a dezvoltat noua solutie folosind Laravel, AngularJS si and MySQL, a refacut interfata si migrat continutul existient in WordPress.

Servicii oferite:

consultanta privind noua arhitectura de portal

defect resolution

dezvoltare interfata

Rezultatul

Business-ul este acum bazat pe un instrument online modern, intuitiv si dinamic, complet personalizat si capabil sa raspunda nevoilor specifice ale clientilor BoutiqueHomes.

Beneficii pentru managerii portalului

Utilizarea unui instrument online performant, dinamic si intuitiv care afiseaza doar oferte relevante si plaseaza elementele de conversie la indemana clientilor.

Beneficii pentru proprietarii caselor de vacanta

Administrarea gradului de ocupare al proprietatilor, avand acces instant la calendarul de rezervari, plati si sistem de mesaje pentru o comunicare simplificata si mai eficienta.

Beneficii pentru vizitatorii si clientii BoutiqueHomes

Experienta completa de booking online - totul este la indemana. De exemplu, pot contacta managerii portalului prin sistemul intern de mesaje.

Ai un portal pe care vrei sa il actualizezi si optimizezi?

Depasirea asteptarilor initiale

Inca de la inceputul colaborarii am oferit expertiza tehnica si solutii adaptate, pastrandu-ne abordarea constant flexibila.

Functii & functionalitati:

 • meniu si categorii custom, dezvoltate in jurul nevoilor si intereselor clientilor;
 • parametrii multi-value pentru afisarea de rezultate relevante;
 • filtrare inteligenta, bazata pe anumite criterii (numar de dormitoare, piscina, animale de companie, potrivit pentru evenimente sau sedinte foto, etc.);
 • sistem complet de booking;
 • sistem automat de trimitere e-mailuri pentru cereri (de exemplu, incarcare oferte ca proprietar);
 • functionalitati de upsell - afisarea de sugestii suplimentare (“Other Properties You Might Like”)
 • integrare newsletter;
 • integrare modul blog (Stories);
 • plugin-uri pentru Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter;
 • feedback clienti;
 • optiuni de anulare.

Echipa de proiect

Echipa de proiect s-a scalat in raport cu nevoile dinamice ale clientului (astfel ca, daca la inceput aveam 1 developer implicat in proiect, la finalul acestuia am avut 3 developeri).

TECH LEAD

DEVELOPERS

Tehnologii

Etapele proiectului

1

Analiza solutiei initiale si a codului

2

Reconstruirea portalului cu Laravel intr-o varianta custom

3

Dezvoltarea de noi functionalitati

4

Migrarea datelor existente

5

QA

Proiecte similare

Portal imobiliar online

SmartCity App

Tour operator management system