Baby Medical Care for iOS & Android


Tehnologii:

Android 2.2+, iOS 4.3+, XML, SQLite, GreenDAO ORM

Categorii:

Dezvoltare aplicatii mobile / Altele

Aplicatia Baby Medical Care are obiectivul de a ajuta parintii sa monitorizeze mai bine starea unui copil bolnav in acord cu principiile generale de pediatrie.

Folosind aceasta aplicatie ce reprezinta un must have pentru toti parintii, tot timpul poti avea o imagine cat mai clara asupra situatiei atunci cand copilul tau este bolnav. Aplicatia Baby Medical Care a fost creata in conformitate cu nevoile medicale, pentru a-i ajuta pe parinti sa inregistreze si sa retraga date importante pe parcursul episoadelor de boala ale copiilor lor, permitandu-le sa monitorizeze rezultatul medicatiei, tipul si numarul de scaune si varsaturi si cantitatea de lichide pierdute sau ingerate pe fiecare zi.

Ori de cate ori un copil are nevoie de o consultatie medicala, avand aceste inregistrari, parintii ii pot oferi medicului copilului informatii corecte si complete si pot clarifica directia catre un diagnostic exact si catre tratament. Parintii vor putea deasemenea sa verifice efectul tratamentului in cazul in care copilul este tratat acasa.

Desi initial Baby Medical Care a fost creata pentru a monitoriza conditia copiilor si pentru ingrijire medicala, aceasta aplicatie poate fi folosita si pentru adulti si batrani.

Tineti seama insa de faptul ca Baby Medical Care va poate sprijini, dar niciodata nu poate inlocui sau trece peste sfatul medicului.

Tehnologii:

  • SQLite baza de date locala
  • Diagrame grafice
  • iOS 4.3 +

Trasaturi:

  • Design usor de folosit - foarte intuitiv avand iconite sugestive
  • Numerosi copii sau adulti
  • Temperatura in grade Fahrenheit si Celsius – jurnal de date pentru temperatura masurata in grade Fahrenheit si Celsius cu optiunea de marcat a felului in care se foloseste medicatia dupa masurarea temperaturii
  • Lichide in mililitri si US fl Oz. – jurnal de date pentru bautura (categorizat pentru tipuri diferite) in mililitri si US fl Oz.
  • Scaune, scutece, varsaturi – jurnal de date pentru numarul de scaune
  • Grafice in timp real – grafice pentru temperatura, scaune, varsaturi si lichide consumate si inregistrari codate colorate pentru folosirea medicatiei sau tipului de scaune, scutece, varsaturi sau bautura.