Cununa


Tehnologii:

PHP, Magento, GeoIP location, responsive design, social media integration

Categorii:

e-Commerce / Portofoliu PHP

Clientul nostru este o agenție de publicitate care și-a dorit să lanseze un website care să promoveze unul dintre proiectele lor. Acest proiect are scopul de a promova produsele handmade create de producători români, inspirați de folclorul și motivele tradiționale românești. Cununa se bazează pe colaborări cu artiști talentați și producători care crează obiecte prin aceleași tehnici tradiționale, folosind materiale naturale, care erau folosite și în urmă cu câteva sute de ani, reintepretând creațiile în forme noi.

Ne-au solicitat să creăm un magazin online disponibil în mai multe limbi și care să permită tranzacțiile prin mai multe tipuri de valută, dar și să implementăm design-ul grafic pe care și-l doreau pentru magazin. Le-am oferit consultanță tehnică și dezvoltat următoarele caracteristici: sistem de filtrare, detectarea locației utilizatorului, pe baza căruia acesta să fie direcționat către unul dintre cele două magazine, modul de check out și proceduri personalizate, module de Contul Meu, catalog de categorii și produse, integrarea cu platformele de social media precum Facebook, Google+, Twitter și alte modalități de login, dar și modul de procesare al cardului folosit pentru plată.

Echipa a fost alcătuită dintr-un manager de proiect și doi developeri care au oferit consultanță și implementat cerințele clientului în timpul fazei de dezvoltare a proiectului. Acum, când proiectul este terminat, oferim servicii de mentenanță la cerere.

Beneficiile clientului de a lucra cu noi:

  • un grad foarte mare de personalizare a magazinului online la un preț convenabil
  • expertiză tehnică ce ne-a permis să livrăm cele mai bune soluții, care să acopere toate nevoile lor
  • training și transfer de cunoștințe la finalul fazei de dezvoltare.