Cununa


Tehnologii:

PHP, Magento, GeoIP location, responsive design, social media integration

Categorii:

e-Commerce / Portofoliu PHP / E-commerce & Portaluri online

Clientul nostru este o agentie de publicitate care si-a dorit sa lanseze un website care sa promoveze unul dintre proiectele lor. Acest proiect are scopul de a promova produsele handmade create de producatori romani, inspirati de folclorul si motivele traditionale romanesti. Cununa se bazeaza pe colaborari cu artisti talentati si producatori care creaza obiecte prin aceleasi tehnici traditionale, folosind materiale naturale, care erau folosite si in urma cu cateva sute de ani, reintepretand creatiile in forme noi.

Ne-au solicitat sa cream un magazin online disponibil in mai multe limbi si care sa permita tranzactiile prin mai multe tipuri de valuta, dar si sa implementam design-ul grafic pe care si-l doreau pentru magazin. Le-am oferit consultanta tehnica si dezvoltat urmatoarele caracteristici: sistem de filtrare, detectarea locatiei utilizatorului, pe baza caruia acesta sa fie directionat catre unul dintre cele doua magazine, modul de check out si proceduri personalizate, module de Contul Meu, catalog de categorii si produse, integrarea cu platformele de social media precum Facebook, Google+, Twitter si alte modalitati de login, dar si modul de procesare al cardului folosit pentru plata.

Echipa a fost alcatuita dintr-un manager de proiect si doi developeri care au oferit consultanti si implementat cerintele clientului in timpul fazei de dezvoltare a proiectului. Acum, cand proiectul este terminat, oferim servicii de mentenanta la cerere.

Beneficiile clientului de a lucra cu noi:

  • un grad foarte mare de personalizare a magazinului online la un pret convenabil;
  • expertiza tehnica ce ne-a permis sa livram cele mai bune solutii, care sa acopere toate nevoile lor;
  • training si transfer de cunostinte la finalul fazei de dezvoltare.