Love Parks


Tehnologii:

ASP.NET, SQL Server, Entity Framework, Twitter Bootstrap, Telerik UI for ASP.NET AJAX, WebAPI, SignalR, jQuery

Categorii:

Portal online / Retele sociale / Dotnet items / Organizatii non profit / Alte tipuri de solutii / E commerce portaluri online

Clientul nostru

Keep Britain Tidy, o organizatie ce promoveaza campanii de protectie a mediului din 1954, a lansat Love Parks Week in 2006, cu scopul de a incuraja oamenii sa viziteze si aprecieze parcurile si spatiile verzi din regiunea in care locuiesc. De atunci, Love Parks a devenit o campanie care se desfasoara pe tot parcursul anului, comunicand mesajul ca parcurile si spatiile verzi sunt esentiale pentru mentinerea unor comunitati sanatoase, fericite si puternice.

Necesitatile clientului

Clientul nostru avea deja o baza de utilizatori foarte mare si avea nevoie sa gestioneze mai bine relatia cu acestia, sa-i incurajeze sa interactioneze intre ei si sa se implice mai mult in campanii. Clientul dorea sa obtina asta prin implementarea in website-ul sau a unei retele sociale custom si a unui modul de planificare a evenimentelor.

Solutia noastra

La inceputul acestui proiect, colaboram deja cu clientul de doi ani - la portalul lor Keep Britain Tidy - si eram deja furnizorul lor dedicat de servicii de software in momentul in care au decis sa imbunatateasca si loveparks.org. Clientul a avut astfel incredere ca vom livra solutii care sa corespunda cerintelor sale, customizand solutia noastra de portal online dezvoltata intern, integrand module aditionale si optimizand performanta sa pe dispozitive mobile. Am inceput, de asemenea, si dezvoltarea unor aplicatii iOS si Android pentru a facilita si mai mult interactiunea cu utilizatorii in orice moment.

Baza de date a clientului nostru contine zeci de mii de utilizatori si asta a reprezentat o provocare pentru performanta site-ului. Am reusit sa depasim acest obstacol optimizand viteza portalului chiar si atunci cand trebuie sa faca fata unui numar mare de utilizatori concurenti. Am utilizat resurse de hardware minime, obtinand astfel reduceri semnificative ale costurilor operationale suportate de client.

In plus, am integrat solutia noastra cu aplicatia lor existenta, Green Flag, am importat datele si le-am adaptat noii platforme.

Beneficiile clientului datorita faptului ca a lucrat cu noi:

  • Acces la nivel de expertiza in portaluri online
  • Suport in migrarea datelor
  • Comunicare excelenta si o intelegere in profunzime a nevoilor sale
quote

Echipa de la Roweb este foarte talentata si mereu dispusa sa iti explice ceea ce lucreaza. Ce mi s-a parut cu adevarat impresionant a fost cat de repede inteleg proiectul tau si te ajuta sugerand procese mai bune astfel incat dezvoltarea sa decurga mai facil. Toti cei care lucreaza la proiectul tau sunt mereu disponibili sa te ajute si ghideze la fiecare pas, de la inceputul pana la finalul proiectului.


Anthea Thomas
Love Parks Manager