Development for a large real estate portal


Tehnologii:

ASP.NET / MS Sql Server

Categorii:

Aplicatii enterprise

Site-ul prezinta peste 25 de milioane de proprietati de vanzare, inchiriere sau de vacanta in America si in peste 70 de tari din intreaga lume.

Cei care viziteaza site-ul au acces la o gama larga de produse si servicii din domeniul imobiliar incluzand ipoteci, imbunatatire credit, amenajare casa, mutare si mai mult decat atat, pentru proprietati, le poti vinde sau inchiria.

Aici este locul in care profesionistii din domeniul imobiliar si ceilalti oameni interesati se intalnesc pentru a invata lucruri folositoare.

Roweb a imbunatatit si a extins functionalitatea site-ului si a facut o multime de optimizari si implementari ale performantei arhitecturii. Acest portal imobiliar ofera cumparatorilor un superset al tuturor blocurilor de locuinte disponibile din lumea intreaga.

Am inglobat canale de reclama pentru a oferi expunere dezvoltatorilor, agentilor de bursa si altor vanzatori prin simpla distribuire a listarilor catre o retea globala de website-uri vizitate de mai bine de 15 milioane de oameni pe luna.

Acest website a fost configurat in mediu mixt cloud computing hosting pentru care am folosit Racpace Cloud API.

 

Pasii pe care i-am urmat:

  • Implementare SOA prin expunerea proceselor si servicilor business (i.e. cautare, listari, informatii de piata, dirijare client) si integrare de date din servicii MLS peste tot in USA
  • Implementare a unei componente de arhitectura n-tier, pltforma ce serveste ca si baza pentru cele 7 aplicatii web aflate in curs de dezvoltare: condo.com, houses.com, property.com, m.condo.com, m.houses.com, m.property.com si leadviewer.com.
  • Migrare a tuturor aplicatilor web intr-un mediu Rackspace IaaS hybrid cloud computing hosting, cu resurse pregatite la cerere pentru o crestere in plus atat pe parte de cautare de date cat si pe parte de trafic de aplicatii web.
  • Implemented a SOA by exposing business processes as services (i.e. search, listings, market data, lead routing) and integrated the data from MLS services throughout the United States
  • Migrated all web applications in a Rackspace IaaS hybrid cloud computing hosting environment, with on-demand resources at-the-ready for additional growth on both the data search side as well as the web application traffic side