Clean For The Queen


Tehnologii:

ASP.NET, SQL Server, Bootstrap 3, jQuery

Categorii:

Corporate / Dotnet items / Organizatii non profit

Clientul nostru

Keep Britain Tidy este o organizatie infiintata in 1954 cu scopul de-a stopa problema gunoiului din spatiile publice din Marea Britanie. De atunci, KBT a promovat campanii de mediu importante timp de peste cinci decenii. In momentul de fata, KBT desfasoara o intreaga gama de programe de mediu, ce tin de impactul asupra plajelor, a parcurilor sau a scolilor. Lucreaza impreuna cu reprezentanti ai mediului de afaceri, ai guvernului si ai comunitatilor pentru a-i face pe oameni sa inteleaga ca ceea ce este bine pentru mediu este de asemenea in interesul comunitatilor.

Necesitatile clientului

Clientul dorea sa organizeze o campanie de ecologizare la nivel national pentru a serba a 90-a aniversare a Reginei. Aveau nevoie de un site care sa-i ajute sa coordoneze aceasta campanie, sa gestioneze usor interactiunile cu voluntarii si sa fie coerent cu identitatea lor vizuala. Mai lucraseram anterior impreuna la numeroase proiecte, inclusiv KeepBritainTidy, LoveParks si LoveWhereYouLive, astfel incat au stiut de la bun inceput ca se pot baza pe noi sa livram solutia de care aveau nevoie.

Solutia noastra

Am dezvoltat o solutie custom bazata pe CMS, folosind ASP.NET, SQL Server, Bootstrap 3, jQuery. Le-am oferit o echipa dedicata, compusa din doi programatori, care au reusit sa livreze atat versiunea desktop cat si cea mobile a site-ului intr-o saptamana.

Beneficiile clientului

  • Eram deja familiari cu nevoile lor particulare, datorita colaborarilor noastre anterioare, si am fost astfel capabili sa le indeplinim cu usurinta cerintele pana la cel mai mic detaliu
  • Am livrat o solutie de inalta calitate in timp record, lucrand ore suplimentare pentru a respecta termenul-limita foarte scurt