Clientul nostru

Clientul nostru este o organizatie caritabila bine-cunoscuta, ce desfasoara campanii de ecologizare din 1954, cu scopul de a stopa problema gunoiului si poluarii in Marea Britanie. In trecut am mai lucrat cu acest client la mai multe proiecte de succes, inclusiv la Keep Britain Tidy, Clean for the Queen, Love Where You Live, Love Parks si The Big Tidy Up.

Premiile Green Flag celebreaza parcuri si alte spatii verzi publice bine gestionate, cu scopul de a promova o mai buna grija pentru mediul inconjurator, de a arata cat de importante sunt aceste spatii pentru comunitati si ca este responsabilitatea fiecaruia sa le intretina. Administratorii de parcuri le pot inscrie in competitive prin platforma Green Flag Award, dupa care parcurile sunt evaluate de un juriu si castigatorii sunt recompensati si recunoscuti public.

Necesitatile clientului

Clientul avea o platforma existenta depasita din punct de vedere tehnologic si care necesita noi functionalitati, iar cerinta lor initiala a fost sa imbunatateasca respectiva platforma.

Solutia

La inceput am preluat platforma existent, construita pe CMS-ul Umbraco 4, si am implementat primele upgrade-uri necesare. Am reconstruit sectiunile platformei dedicate juriului, parcurilor si administratorilor platformei. Am adaugat functionalitati noi in aceste sectiuni, pentru a optimiza fluxul pentru fiecare tip de utilizator, pastrand in acest timp interfata publica a platformei.

Dupa ce am lansat versiunea de test, clientul nostru a cerut cateva modificari aditionale si in final am rescris intreaga platforma, inclusive interfata publica, pe CMS-ul Umbraco 7, migrand tot continutul si toate datele. Acest proces a reprezentat o provocare, din cauza complexitatii, la fel si refactorizarea intregii baze de date si a codului depasit, pentru a indeplini noile cerinte, insa expertii nostri au facut fata cu succes provocarilor si au reusit sa incheie proiectul mai repede decat termenul-limita estimat initial.

Am dezvoltat aplicatia in .NET folosind C#. Am folosit Microsoft SQL Server si platforma CMS Umbraco 7, iar pentru interfata cu utilizatorii am folosit Bootstrap 3, JQuery, plugin-uri JS, Google ReCaptcha V2 si API-urile Google Maps & Google Geolocation.

umbraco
jquery
dotnet
sql
bootstrap

Beneficiile clientului datorita faptului ca a lucrat cu noi:

  • Echipa cu o gama larga de competente tehnice si experienta in toate tehnologiile necesare pentru aceasta solutie
  • Un partener de incredere, familiar cu nevoile lor particulare, datorita colaborarilor noastre anterioare
  • Flexibilitate mare si raspunsuri rapide la cerintele lor

 

  • Suport in migrarea datelor cu usurinta de pe platforma veche
  • Solutie de inalta calitate ce s-a incadrat in bugetul lor

Cateva proiecte ale noastre

Navigati prin portofoliul nostru dupa tipul solutiei, tehnologie principala sau domeniu de activitate al clientului.


Cere acum o estimare de cost gratuita

Trimite-ne un email la contact@roweb.ro sau completeaza informatiile despre proiectul tau si noi te vom contacta cu o estimare de cost in cel mult 2 zile lucratoare.