Pentru dezvoltarea platformei IT Trade Online B2B ne-am folosit de multiple tehnologii precum: Asp.NET AJAX, Microsoft Sql Server, MVC, Telerik Rad Controls, Linq, Servicii Web.

ITtradeOnline.com este un punct de intalnire business to business pentru agenti de laptop-uri si calculatoare, comercianti de calculatoare, revanzatori, lichidatori, fabricanti. Aici poti gasi contacte relationate cu business-ul calculatoarelor care fie se uita dupa parteneri de colaborare fie vor sa vanda surplusul de calculatoare, parti din calculatoare, laptop-uri reciclate sau parti din laptop-uri.

Website-ul este dezvoltat cu ajutorul ultimei versiuni de ASP.NET si a Server-ului Microsoft Sql si are o multime de trasaturi cum ar fi:

  • Crearea automata a website-ului pentru clienti
  • Sincronizari intre website-urile si portalul clientilor
  • Sistem avansat de import/export date
  • Motor de cautare puternic si algoritm de potrivire pentru produsele website-ului
  • Modul de comunicare folosind un motor personalizat Ajax pentru chat
  • Postare automata de emisiuni pe Twitter folosind Twitter API si generarea automata de RSS feed pentru lista de produse

Cateva proiecte ale noastre

Navigati prin portofoliul nostru dupa tipul solutiei, tehnologie principala sau domeniu de activitate al clientului.


Cere acum o estimare de cost gratuita

Trimite-ne un email la contact@roweb.ro sau completeaza informatiile despre proiectul tau si noi te vom contacta cu o estimare de cost in cel mult 2 zile lucratoare.