Dezvoltare PrestaShop

Roweb ofera servicii profesionale de dezvoltare PrestaShop bazate pe experienta si pe proiectele de calitate livrate in timp util si conform cerintelor.

Servicii de dezvoltare PrestaShop

PrestaShop este o platforma e-commerce open source, la fel ca Magento, dar dedicata intreprinderilor mici si mijlocii.

Aceasta platforma de e-commerce este rapida si simpla, si nu necesita mult spatiu pe server (doar 15MB). Cu aceasta platforma mica dar puternica, dezvoltam solutii de business care indeplinesc perfect cerintele dvs., sunt usor de utilizat si ofera vizitatorilor caracteristicile necesare pentru a avea o experienta placuta in magazinul dvs. online.

Care sunt avantajele cu o platforma de e-commerce PrestaShop?

Flexibilitate

Puteti personaliza site-ul dvs. web, adaugand sau stergand noi functii de comert electronic in fiecare zi, chiar si cu mai putine cunostinte tehnice de baza.

Un aspect placut

Putem modifica, personaliza si imbunatati temele PrestaShop astfel incat acesta sa reflecte personalitatea dvs. de business sau chiar sa cream un design nou, special pentru magazinul dvs. online.

Functionalitate

Chiar si clientii cu conexiuni lente la internet vor putea utiliza „cosul de cumparaturi”. Daca doriti sa cresteti functionalitatea magazinului, echipa noastra de experti a serviciului de dezvoltare PrestaShop pot construi si integra cu usurinta modulul PrestaShop in magazinul dvs. web existent.

Intuitiv

Clientii sunt indrumati inteligent prin intermediul magazinului web, permitandu-le o experienta de cumparaturi placuta si fara stres.

Suport

Suntem la un telefon distanta pentru orice intrebare. Va vom ajuta sa gasiti informatiile pe care le cautati.

Serviciile Roweb de dezvoltare PrestaShop

  • Site-ul PrestaShop si personalizarea designului;
  • Servicii de dezvoltare PrestaShop pentru integrarea cosului de cumparaturi PrestaShop;
  • Designul sablonoului PrestaShop;
  • Design pentru magazinul PrestaShop;
  • Integrarea sablonului PrestaShop;
  • Optimizare motor de cautare.
  • Intretinere si suport;