Solutie completa de vanzari online si marketing pentru restaurante

BENEFICII pentru proprietarii de restaurante:

Volum de vanzari mai mare, datorita livrarii mai rapide, comenzilor online si remarketingului

Management simplificat al tuturor operatiunilor

Mai putin stress pentru personalul care se ocupa de servire si preparare

Timp de servire mai scurt si clientii mai multumiti

Informatiile necesare ca sa imbunatatesti experienta clientilor, prin chestionare si analiza traficului

Imbunatateste experienta clientilor tai, online si in restaurant

Modalitati de primire a comenzilor

Angajatii primesc comenzile de pe site prin mai multe canale:

Iti oferim o aplicatie care printeaza automat, in timp real, fiecare rezervare si fiecare comanda. Toate comenzile sunt printate imediat in bucatarie pentru a demara rapid prepararea comenzii, ceea ce imbunatateste si accelereaza serviciul de care se bucura clientii.
Dezvoltam aplicatii Android si / sau iOS, care trimit notificari push in timp real catre proprietarul restaurantului, seful de sala si angajati, pentru fiecare rezervare si comanda, pentru o mai buna sincronizare si gestionare a cererilor angajatilor.
Pentru a optimiza procesele si a scurta timpul de raspundere la fiecare comanda, poti sa optezi de asemenea pentru notificari prin FAX sau SMS, in functie de care e mai compatibila cu modul de lucru al angajatilor tai.

CRM si Remarketing

Gestioneaza informatiile oferite de clienti – nume, numar de telefon, adresa de email – si foloseste-le pentru remarketing astfel incat sa vinzi mai mult, cu permisiunea lor. In afara de servirea excelenta, acesta este cel mai bun ingredient pentru a-ti determina clientii sa revina!

Creste vanzarile in local datorita comenzilor rapide


Clientii tai nu vor mai trebui sa astepte ca angajatii sa le aduca meniuri.


Pot scana pur si simplu codul QR sau tag-ul NFC de pe cartonase asezate pe fiecare masa si vor fi directionati imediat catre sectiunea de Meniu de pe site.

Te ajutam sa-ti dezvolti afacerea!
SPUNE-NE DE CE AI NEVOIE

online_marketing

Marketing online pentru restaurante

Iti vom promova restaurantul sau pub-ul prin articole de blog si advertoriale, Facebook, Google, Instagram, SEO si profile pe site-uri de specialitate.

Iti oferim asistenta permanenta din partea unui consultant de marketing dedicat, care iti poate raspunde la intrebari si te poate sfatui despre cum sa interactionezi cel mai bine cu publicul tau.

Serviciile noastre de promovare online vor creste notorietatea brandului tau si vor convinge potentiali clienti sa-ti viziteze restaurantul sau sa plaseze o comanda online.

AFLA MAI MULTE DETALII
customer_satisfaction

Informatii despre satisfactia clientilor

Un NFC tag sau QR poate fi folosit si pentru a directiona clientii catre un chestionar online, pentru a face cat mai usor pentru ei sa-ti ofere feedback despre experienta pe care au avut-o in localul tau.

Iti punem la dispozitie uneltele potrivite si informatia necesara pentru a putea intelege mai bine experienta si comportamentul clientilor, astfel incat sa poti identifica oportunitati de a imbunatati serviciul oferit si de a le castiga loialitatea.

In plus, iti oferim design pentru carti de vizita coordonate cu identitatea ta de brand, pe verso-ul cartonaselor pentru feedback.

ipad_pro

Video de prezentare

Iti realizam un clip video atragator care sa prezinte cele mai apetisante preparate din meniu si ceea ce face ca localul tau sa fie unic. Il poti folosi pe site-ul tau, pe paginile de social media sau pe site-uri de promovare pentru astfel de afaceri, unde te va ajuta sa te diferentiezi de competitori. De asemenea, il poti difuza pe ecranele TV din restaurant.

case_study_image

Studiu de caz

Mansion Pub

Pitesti, Romania

http://mansion-pub.ro

VEZI STUDIU DE CAZ