Ezebee

Am dezvoltat o platforma de marketing proprie unde membrii isi pot crea showroom-uri de produse, unde acestea se pot vinde sau cumpara, dar deasemenea un loc unde se pot alatura comunitatilor specifice activitatii lor, interactionand unul cu celalalt si cu clientii lor intr-un mod simplu si facil.
Membrii acestei platforme isi pot crea un numar nelimitat de shoroom-uri gratuite, pot posta un numar nelimitat de produse, pot conversa cu clientii proprii printr-un sistem de chat intern, trimite mesaje, pot adauga un showroom la favorite, toate aceste actiuni fiind afisate in comunitatea Ezebee aleasa.
Am combinat capabilitatile unei retele sociale puternice si active cu a unei platforme de vanzari online responsive pentru a livra instrumente intuitive vanzatorilor din intreaga lume:

 

Am combinat capabilitatile unei retele sociale puternice si active cu a unei platforme de vanzari online responsive pentru a livra instrumente intuitive vanzatorilor din intreaga lume:

  • Integrare Facebook API pentru urmatoarele posibile actiuni: inregistrare, login, postare produse si aplicatie tab pentru pagina de Facebook.
  • Inregistrare si login la reteaua Twitter
  • Instrumente integrate pentru cresterea vizibilitatii SEO a brandului
  • Ofera posibilitatea de alaturare in discutiile din cadrul comunitatii si de stabilire legaturi cu alti proprietari de showroom-uri
  • Implementare propriu sistem de plata ezebee - beecoin

Tehnologii folosite

technologies ezebee
 

Aplicatia se bazeaza pe motorul personalizat al unei platforme sociale, adaptat pentru satisfacerea necesitatilor clientilor. Ca si rezultat final am obtinut o retea sociala online de marketing ce combina o retea sociala puternica cu functionalitatile e-commerce-ului.

Platforma este dezvoltata in PHP 5 folosind Zend Framework 2, MySQL ca si baza de date, iar pentru partea de front end am folosit Twitter Bootstrap, CSS3 & HTML5.

Partea de website a fost creata sa suporte un numar ridicat de useri concurenti, fiind gazduita pe Amazon Cloud folosind multe din AWS API si functionalitati precum: Amazon EC2, Elastic Load Balancing, Amazon Route 53, Amazon S3, Amazon EBS, Amazon CloudFront, Amazon RDS, Amazon ElastiCache.